«Ex Urbis»

Facebooktwitterpinterest

Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας των αποφοίτων του Τμήματος Φωτογραφίας του Ι.Ε.Κ. Χαϊδαρίου στο Πολιτιστικό Στέκι του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών, το Πολιτιστικό Στέκι του Προγράμματος Απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ και η Διεύθυνση, οι Εκπαιδευτές, οι καταρτιζόμενοι του Ι.Ε.Κ. Χαϊδαρίου, σας προσκαλούν στην ομαδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλος «ΕxUrbis» των αποφοίτων της ειδικότητας.

Κονστρουκτιβιστικές, υπερρεαλιστικές, αυθόρμητες, επίπονες, και τόσο καθημερινές λήψεις της πόλης, απαλλαγμένες από κάθε υποκριτική προετοιμασία, αποδίδουν την πραγματική αξία της στιγμής και την καθιστούν αθάνατη.

Η δράση αυτή αποτελεί τη συνέχεια της συνεργασίας του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ με εκπαιδευτικά ιδρύματα του Νομού Αττικής και αποτελεί μια από κοινού πρωτοβουλία για τον πολιτισμό, την κοινωνική προσφορά και τη σύνδεση της προσπάθειας πρόληψης και αντιμετώπισης της χρήσης ουσιών.

Επιμέλεια : Αθηνά Παραουλάκη – Ιωάννης Πρωτονοτάριος

Συμμετέχουν : Άννα Καραγκούνη – Αφροδίτη Τσίτου – Ζέφη Ντεκώ – Μάνος “Noctifer” Μπουρδάκης – Μαρία Σακελλάρη – Μαρίνα Φλουρή – Μαρκέλλα Λούρου – Πάνος Καραδήμος – Σοφία «Sugarhell» Ζαχαριάδη – Σταυρούλα Δημητράκαινα – Στρατής Σταματάκος – Φωτεινή «Foko» Παπαδοπούλου – Χρήστος «Manapi» Ραβαζούλας.

Εγκαίνια : Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014 στις 7:00 μμ.

Διάρκεια έκθεσης : Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014 – Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Ημέρες και Ώρες λειτουργίας της έκθεσης : Δευτέρα-Πέμπτη-Παρασκευή 6:30 μ.μ. έως 8:30 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες: Πολιτιστικό Στέκι του Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, Σταυροπούλου 29, Πλ. Αμερικής, Τ 210 8640943, εσωτ. 111, Epolitistiko@ketheadiavasi.gr

Λίγα λόγια για το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ

Το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ είναι θεραπευτικό πρόγραμμα απεξάρτησης για ενήλικες χρήστες ναρκωτικών ουσιών και λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 1990 στην πλατεία Αμερικής. Είναι πρόγραμμα εξωτερικής ημερήσιας παρακολούθησης, οι υπηρεσίες του παρέχονται δωρεάν, δεν χορηγούνται φαρμακευτικές ή υποκατάστατες ουσίες και δεν υπάρχουν λίστες αναμονής.

Το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ απευθύνεται σε χρήστες ναρκωτικών ουσιών, νεαρούς ενήλικες άνω των 21, εργαζόμενους, φοιτητές, περιστασιακούς χρήστες και στα μέλη του οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντός τους.

Οι χρήστες ουσιών μπορούν να απευθυνθούν για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Κέντρου 210 86 26 761.

Οι γονείς και οι συγγενείς των εξαρτημένων μπορούν να απευθυνθούν για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης 210 86 12 604.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.