Το XS POWER DRINKTM στην Ελλάδα

Facebooktwitterpinterest

Το XS POWER DRINKTM ήρθε στην Ελλάδα  για να φτάσει την ενέργειά σας στα ύψη!
Επίσημος και αποκλειστικός χορηγός του 2ου Πανελληνίου Valetudo Racket Tournament  στις 7 & 8 Ιουνίου στον Άγιο Κοσμά

Ιούνιος, 2014. Η AMWAY φέρνει στην Ελλάδα το XS POWER DRINKTM, την πηγή ενέργειας για όλους όσους επιθυμούν ανεξάντλητη ενέργεια!

Το XS POWER DRINKTM διαγράφει ήδη μία πολύ επιτυχημένη πορεία σε πολλές χώρες του κόσμου, και ήρθε στην Ελλάδα για να ταράξει τα νερά της ενέργειας και του αθλητισμού.

XS POWER DRINK_Tropical Blast1
Η AMWAY γιόρτασε το λανσάρισμα του XS POWER DRINKTM στηρίζοντας έμπρακτα τον αθλητισμό. Το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Ιουνίου 2014, το XS POWER DRINKTM ήταν ο επίσημος και αποκλειστικός χορηγός του 2ου Πανελληνίου Valetudo Racket Tournament, που διοργανώθηκε στην παραλία του Αγίου Κοσμά, στη Γλυφάδα, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Αργυρούπολης «ΝΗΡΕΑΣ». Πλήθος κόσμου, που παρακολούθησε το τουρνουά, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και να γευτεί τις αναζωογονητικές ιδιότητες του XS POWER DRINKTM της AMWAY.
Το XS POWER DRINKTM αποτελεί το ενεργειακό ποτό της AMWAY, η σύσταση του οποίου βασίζεται αποκλειστικά και μόνον στα ικανά επίπεδα συμπλέγματος βιταμίνης B και στη μοναδική σύνθεση. Δεν περιέχει καθόλου ζάχαρη, συνεπώς δεν έχει καμία απολύτως θερμίδα και κυκλοφορεί σε 2 υπέροχες γεύσεις,  Tropical Blast και Lemon Blast.
Το XS POWER DRINKTM μπορεί να δώσει στο σώμα σας την ώθηση που χρειάζεται ώστε να αντεπεξέλθετε σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σας. Τρέξιμο, spinning, ποδηλασία, κολύμπι, Zumba, aerobic, οποιαδήποτε κι αν είναι η δραστηριότητά σας σάς δίνει την έκρηξη ενέργειας και την αναζωογόνηση που χρειάζεστε, χωρίς ίχνος ζάχαρης.

Δεν είναι, όμως, κατάλληλο μόνον για όσους ασχολούνται με κάποιο άθλημα, το XS POWER DRINKTM μπορεί να δώσει, με την αναζωογονητική του γεύση, σε οποιονδήποτε το επιθυμεί την αίσθηση ανανέωσης, μετά από μία εξαντλητική  και αγχωτική ημέρα.

Σχετικά με το XS POWER DRINKTM
Το 2001, η David Vanderveen & Scott Coon ανέπτυξε το XS POWER DRINK σαν πηγή ενέργειας στην παραλία Laguna, στην Καλιφόρνια. Αρχικά, το ενεργειακό ποτό κυκλοφορούσε σε 2 γεύσεις, στη Citrus Blast και στη Cranberry Grape Blast, ενώ σήμερα υπάρχουν πάνω από 20 διαφορετικές γεύσεις στις ΗΠΑ. Από το 2012, το XS POWER DRINK διανέμεται και στην Ευρώπη στις γεύσεις Tropical και Lemon Blast. Το XS POWER DRINK είναι μία επωνυμία της AMWAY, με καταγεγραμμένα έσοδα 1 δις δολάρια και πωλήσεις άνω των 500 κουτιών την τελευταία δεκαετία. Το XS POWER DRINK έχει συμβάλλει στην πολύ επιτυχημένη πορεία της AMWAY.
Σχετικά με την Amway
Η Amway είναι η Νο 1 εταιρεία Απευθείας Πωλήσεων στον κόσμο, όπως κατατάσσεται από το Direct Selling News Global 100, βάσει πωλήσεων 11,8 δισ. δολαρίων Αμερικής παγκοσμίως το 2013 και βασιζόμενη στις προσπάθειες εκατομμυρίων Ιδιοκτητών Επιχείρησης Amway που δραστηριοποιούνται σε περισσότερες από 100 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο. Ιδρυθείσα το 1959 και με έδρα την Ada στο Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών, η Amway προσφέρει καταναλωτικά προϊόντα και επιχειρηματικές ευκαιρίες που υποστηρίζονται από μια παγκόσμια παραγωγή αγροτικών προϊόντων, υπηρεσιών παραγωγής, αποθήκευσης και διανομής. Οι κορυφαίες επωνυμίες προϊόντων της Amway είναι η NUTRILITE™ επωνυμία βιταμινών, μετάλλων και συμπληρωμάτων διατροφής, η ARTISTRY™ με προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας και καλλυντικά και το σύστημα επεξεργασίας νερού eSpring™.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.