Το Πρωτόκολλο της Αθήνας

Facebooktwitterpinterest

Ακόμα Μία φορά Παγκόσμιος προορισμός η Αθήνα για εξειδικευμένες θεραπείες οφθαλμολογικών παθήσεων

Εδώ και πολλά χρόνια είναι γνωστό ότι, ανάμεσα σε άλλες ειδικότητες της Ιατρικής, η Οφθαλμολογία στη χώρα μας έχει εξαιρετική εξειδίκευση και ανάπτυξη. Πολλές τεχνικές που γίνονται παγκόσμια έχουν εφευρεθεί στη χώρα μας.

Η καινοτόμος τεχνική αντιμετώπισης του κερατόκωνου -επινόηση της ιατρικής μας

ομάδας- ή όπως ονομάζεται «Το Πρωτόκολλο της Αθήνας» είναι η ομαλοποίηση της ’’προεξοχής’’ με laser και ενδυνάμωση με φως και ριβοφλαβίνη (Βιταμίνη Β2). Σαν αποτέλεσμα αφενός η τεκτονική σταθερότητα του κερατοειδή, αφετέρου η ομαλοποίηση που βοηθά σημαντικά σε καλύτερη όραση! Ουσιαστικά εκμηδενίζει την πιθανότητα να χρειαστεί ο κερατοκωνικός, μεταμόσχευση κερατοειδή. Γίνεται με τοπική αναισθησία (χωρίς να χρειαστεί νοσηλεία), καθώς διαρκεί περίπου 20 λεπτά.

Δεκάδες είναι οι ασθενείς από όλο τον κόσμο και κυρίως τις Η.Π.Α., που επισκέπτονται την Αθήνα, με σκοπό να υποβληθούν σε τέτοια οφθαλμολογική επέμβαση.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο γιατρός από το Τέξας των Η.Π.Α που επισκέφθηκε το Οφθαλμολογικό μας Ινστιτούτο, και πραγματοποίησε επέμβαση κερατόκωνου. Χακτηριστική συνέντευξη στο: http://youtu.be/_hyVLrYErq4

Ο καθηγητής Δρ. Κανελλόπουλος τυχαίνει να είναι στους “TOP 10” στην παγκόσμια οφθαλμολογική κοινότητα, στο διεθνές έγκυρο ιατρικό περιοδικό “The Ophthalmologist”:http://www.laservision.gr/wp-content/uploads/2012/01/power-list-2014small.pdf

Οι υπηρεσίες και η ιατρική φροντίδα που παρέχεται στη χώρα μας είναι εφάμιλλη με αυτή των πλέον προηγμένων χωρών, αλλά και σε ορισμένες περιπτώσεις όπως την συγκεκριμένη, είναι καινοτόμες και υποδειγματικές.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 7472777

                                       : 6945 993598

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.