Η Sanofi Κύπρου στηρίζει τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο

Facebooktwitterpinterest

 Φιλανθρωπική συνεισφορά 15.000 €
 στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα»

Λευκωσία, 31 Μαρτίου 2014, –  Η φαρμακευτική εταιρεία Sanofi Κύπρου στηρίζει ενεργά τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου  με  φιλανθρωπική συνεισφορά 15.000 € για  την επαναλειτουργία της μονάδας ημερήσιας νοσηλείας του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα», για το έτος 2014.

Μέσα από την ενέργεια αυτή, η Sanofi Κύπρου συμβάλλει στην παροχή ποιοτικής φροντίδας προς τους καρκινοπαθείς και στέλνει το μήνυμα ότι σε τέτοιες δύσκολες περιόδους είναι σημαντική η στήριξη συνδέσμων και οργανώσεων που επιτελούν αξιόλογο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο.

Εκ μέρους του Αντικαρκινικού Συνδέσμου, η εκτελεστική διευθύντρια κ. Μάρω Φτελλέχα ευχαρίστησε θερμά τη Sanofi για τη γενναιόδωρη  φιλανθρωπική  αυτή συνεισφορά με την οποία κατέστη δυνατή η επαναλειτουργία της μονάδας ημερήσιας νοσηλείας, όπου καθημερινά μεταγγίζονται και ενυδατώνονται πέντε ασθενείς, μέσα σε ένα καθαρό, ήσυχο και φιλικό περιβάλλον, κάτω από την επίβλεψη γιατρού και νοσηλευτή.

«Τέτοιου είδους φιλανθρωπικές συνεισφορές», δήλωσε η κ. Φτελλέχα, «βοηθούν τον Σύνδεσμό μας να πάει μπροστά και να προσφέρει επαγγελματικές και ποιοτικές υπηρεσίες που είναι πολύτιμες για τους πάσχοντες συνανθρώπους μας».

Η  φιλανθρωπική συνεισφορά της  Sanofi Κύπρου προς τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο δόθηκε σε μια χρονική περίοδο όπου ο Σύνδεσμος αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες και καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να συνεχίσει τη λειτουργία των υπηρεσιών του.

Σχετικά με τη Sanofi
Η Sanofi κατέχει ηγετική θέση στον Τομέα της Υγείας παγκοσμίως, με πολυδιάστατη δραστηριότητα, ανακαλύπτοντας, αναπτύσσοντας και παρέχοντας θεραπευτικές λύσεις εστιασμένες στις ανάγκες των ασθενών. Η Sanofi διαθέτει ισχυρή παρουσία στον Tομέα της Yγείας, με 7 πλατφόρμες ανάπτυξης: ολοκληρωμένες λύσεις για τον Διαβήτη, Εμβόλια για ανθρώπινη χρήση, Καινοτόμα Φάρμακα, Καταναλωτικά Προϊόντα Υγείας, Αναδυόμενες Αγορές, Κτηνιατρικό Τομέα και τη νέα Genzyme. Η Sanofi είναι εισηγμένη στα Χρηματιστήρια του Παρισιού και της Νέας Υόρκης.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.