«Ανοίξτε τα αυτιά σας» στην υγιεινή διατροφή

Facebooktwitterpinterest

Τα podcasts του medNutrition, η πρωτοποριακή ενότητα του πρώτου portal διατροφής σε Ελλάδα και Κύπρο, τώρα και σε CD, για να το έχετε πάντα και παντού μαζί σας! Σύνθημά μας, από τη στιγμή που εγκαινιάσαμε αυτήν την ενότητα ήταν το «Ανοίξτε τα αυτιά σας» στην υγιεινή διατροφή. 

Αυτό σας παροτρύνουμε και τώρα -με τον τίτλο του CD μας. 

Πατήστε λοιπόν play στο CD player και ακούστε χρήσιμες συμβουλές, όπου κι αν βρίσκεστε: στο δρόμο για τη δουλειά, στο γυμναστήριο, όταν κάνετε δουλειές στο σπίτι…

Μέσα από τα podcasts του medNutrition:

– Θα λύσετε όλες σας απορίες σας για την παιδική διατροφή και την πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας, που εξελίσσεται πλέον σε επιδημία. Τη δύσκολη αυτή αποστολή αναλαμβάνει η Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος MSc, Αλεξάνδρα Κουμπίτσκι.

– Θα μάθετε να επιλέγετε σωστά και οικονομικά στο σούπερ μάρκετΗ Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος MSc, RD, Νικολέττα Ντορζή, μας δίνει πολύτιμες συμβουλές που μας επιτρέπουν να ψωνίζουμε στο σούπερ μάρκετ με σεβασμό όχι μόνο στην υγεία, αλλά και στην τσέπη μας. 

– Θα βρείτε συμβουλές για τη διατροφή στην άσκηση. Ο Διαιτολόγος-Διατροφολόγος MSc, Δημήτρης Μπερτζελέτος, απευθύνεται με προτάσεις, λύσεις και συμβουλές σε όσους αθλούνται και θέλουν να ακολουθήσουν μια διατροφή που θα βελτιώσει την αντοχή, τις επιδόσεις και την υγεία τους γενικότερα.

– Θα ξεδιαλύνετε τους μύθους από τις αλήθειες στη διατροφή σας«Περνάει ο έρωτας από το στομάχι»; «Με παχαίνει η ζάχαρη των φρούτων»; «Είναι όλες οι δίαιτες ίδιες»; O Διαιτολόγος- Διατροφολόγος MSc, Παρασκευάς Παπαχρήστος, δίνει όλες τις απαντήσεις!

– Θα μάθετε να τρώτε …σεβόμενοι το περιβάλλονΟ Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Παναγιώτης Βαραγιάννης, δίνει χρήσιμες συμβουλές ώστε να κάνουμε τη διατροφή μας «όχημα» για την προστασία του περιβάλλοντος.

Διαθέσιμο σε επιλεγμένα καταστήματα και στο eshop του medNutrition: http://www.mednutrition.gr/eshop

Χορηγός CD Podcast: Astra Medical Hellas Superfoods™

Λίγα λόγια για τον χορηγό: Η Astra Medical Hellas Superfoods™ από το 2008 κέρδισε την υποστήριξη του ιατρικού και φαρμακευτικού κόσμου και την εμπιστοσύνη του κοινού με τα φυτικά, φυσικά συμπληρώματα διατροφής, όπως Σπιρουλίνα, Ιπποφαές, Μύρτιλλο, Ζεόλιθο, Hoodia, Chlorella, Πράσινο Τσάι, Λυκοπένιο Ντομάτας, Κάψουλες Κανέλας, Βασιλικό Πολτό, Εκχύλισμα Σπόρων Σταφυλιού, Μανιτάρι Reishi και βιταμίνες που συμβάλλουν σε μια πιο υγιεινή και φυσική διατροφή.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.