« Διατροφή και Καρκίνος: Από την πρόληψη στη θεραπεία».

Facebooktwitterpinterest

Το Τμήμα Κλινικής Διατροφής του Ε.Α.Ν. Πειραιά «ΜΕΤΑΞΑ» και η Eλληνική Εταιρία στην Ογκολογία και Απεικόνιση «Ιπποκράτης» θα ήθελαν να σας ενημερώσουν ότι στις 28-29 Μαρτίου 2014 διοργανώνουν, στο Αμφιθέατρο του Ε.Α.Ν. Πειραιά «ΜΕΤΑΞΑ», διημερίδα με θέμα « Διατροφή και Καρκίνος: Από την πρόληψη στη θεραπεία». Η διημερίδα είναι υπό την αιγίδα της Α΄ Χειρουργικής Κλινικής του Ε.Α.Ν. Πειραιά «ΜΕΤΑΞΑ» και της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος.

Στόχος είναι η ενημέρωση όλων των επαγγελματιών υγείας που ασχολούνται με τη θεραπεία του ογκολογικού ασθενούς σε θέματα που αφορούν τη σχέση διατροφής και καρκίνου, από το στάδιο της πρόληψης της εμφάνισης του νοσήματος μέχρι και τη σημασία της σωστής διατροφικής αντιμετώπισης κατά τη διάρκεια και μετά τη θεραπεία του καρκίνου. Επιπρόσθετα, ευελπιστούμε ότι το ευρύτατο φάσμα θεμάτων που θα παρουσιαστούν σε συνδυασμό με όλα τα νεότερα ερευνητικά δεδομένα, θα αποτελέσουν την αφορμή για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, αλλά και την εποικοδομητική συνεργασία όλων των επαγγελματιών που κινούνται στους χώρους της Υγείας, της Διατροφής και της αντιμετώπισης του καρκίνου.
Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς να συμμετάσχετε στις εργασίες αυτής της διημερίδας, αλλά και να ενημερώσετε και να προτείνετε στους συνεργάτες σας την παρακολούθηση του.

Για την οργανωτική επιτροπή

Άννα Παπατζιάλα-Σιτζάνη,

Κλινική Διαιτολόγος, Προϊσταμένη Τμήματος Κλινικής Διατροφής Ε.Α.Ν.Π. «Μεταξά»

Δρ. Ιωάννης Σπηλιώτης, MD, PhD

Συντονιστής Διευθυντής Α’ Χειρουργικού Τμήματος Ε.Α.Ν.Π. «Μεταξά»

Δρ. Ευγενία Χαλκιά, MD, PhD

Γυναικολόγος-Ογκολόγος, Πρόεδρος Eλληνικής Εταιρείας Εκπαίδευσης σε Ογκολογία και Απεικόνιση «Ιπποκράτης»

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.