«Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα»,

Facebooktwitterpinterest

Επιστημονική Ημερίδα Ευρωκλινικής Παίδων: Εκδήλωση – Θεσμός για την Παιδιατρική Επιστήμη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 11η Επιστημονική Ημερίδα της Ευρωκλινικής Παίδων με τίτλο «Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα», το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Περισσότεροι από 400 σύνεδροι παιδίατροι και ιατροί άλλων ειδικοτήτων τίμησαν με την παρουσία τους την Ημερίδα, επιβεβαιώνοντας το θεσμικό της χαρακτήρα για την Παιδιατρική επιστήμη για 11η συνεχή χρονιά.

Έγκριτοι και διακεκριμένοι παιδίατροι κάλυψαν με τις εισηγήσεις τους ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τις εξελίξεις της επιστήμης, προσφέροντας τη δυνατότητα για δημιουργικό διάλογο και εποικοδομητική ανταλλαγή επιστημονικών απόψεων.

Η Ευρωκλινική Παίδων δεσμεύεται να συνεχίσει να διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στoxώρο της Παιδιατρικής, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και υλοποιώντας εξειδικευμένες επιστημονικές διαλέξεις υψηλού επιπέδου.

Επίσης, με απόφαση της Διοίκησης της Ευρωκλινικής, η 11η Επιστημονική Ημερίδα της Ευρωκλινικής Παίδων υλοποίησε μια πράξη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, προσφέροντας μερίδες γευμάτων μετά το πέρας της εκδήλωσης, στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Φιλοπάππου, σε συνεργασία με τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Μπορούμε».

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.