Στρατηγική συνεργασία APOLLO Α.Ε. και CONET Group

Facebooktwitterpinterest

apolloH APOLLO Α.Ε. και η CONET Group ανακοίνωσαν τη στρατηγική τους συνεργασία στην υλοποίηση καινοτόμου πλατφόρμας e-Health

Η CONET Group επενδύει στην καινοτόμο πλατφόρμα e-health της Apollo, υποστηρίζοντας την υλοποίηση της στην Ελλάδα και την επέκταση της στην Ευρώπη.

Αθήνα/Hennef, 27 Μαίου. Η CONET Group, μία από τις κορυφαίες γερμανικές εταιρείες στον τομέα των συστημάτων πληροφορικής και συμβουλευτικής και η APOLLO Α.Ε., μια εταιρεία ανάπτυξης προηγμένου λογισμικού με μεγάλη εμπειρία στον τομέα του e-Health, κατέληξαν σε στρατηγική συνεργασία, προκειμένου να αξιοποιήσουν από κοινού την τεχνογνωσία των δύο εταιρειών στην αγορά της Υγείας. Η συνεργασία επικεντρώνεται σε καινοτόμες τεχνολογίες e-Health (ειδικότερα στον τομέα Health 2.0), τις οποίες η APOLLO αναπτύσσει.

 

“Η ευρωπαϊκή αγορά Υγείας, παρέχει μεγάλες προοπτικές βελτιστοποίησης. Έτσι η συνεργασία με έναν πεπειραμένο συνεργάτη, όπως η APOLLO είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να προσφέρουμε μαζί ανταγωνιστικές λύσεις, όπως και ισχυρά προιόντα και υπηρεσίες στον τομέα της Υγείας. Ο κύριος σκοπός μας είναι να προωθήσουμε επιτυχημένα αυτό το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών σε όλη την Ευρώπη“, εξηγεί ο  Rüdiger Zeyen, CEO της CONET Technologies AG.

 

“Και οι δύο πλευρές επωφελούνται από αυτή την συνεργασία. Από την μία η CONET έχει ανταγωνιστική τεχνογνωσία και μακρά εμπειρία στις λύσεις και στην ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων. Από την άλλη, εμείς είμαστε σε θέση να παρέχουμε την εξειδίκευσή μας στα συστήματα και στις λύσεις eHealth, όπως επίσης και σε διεθνή πρότυπα στην υγειονομική περίθαλψη, όπως είναι το HL7. Βασισμένοι σε αυτή την συνεργασία εμπιστοσύνης, μπορούμε και οι δύο μαζί να ενδυναμώσουμε την θέση μας στην αγορά της Υγείας,  απέναντι σε τοπικούς και διεθνείς ανταγωνιστές,” προσθέτει ο Γιώργος Κακουλίδης, CEO της APOLLO Α.Ε.

 

Η υλοποίηση της συμφωνίας επιτεύχθηκε με την συνεισφορά της διεθνούς εταιρείας συμβούλων επιχειρήσεων  Atlantis Research Α.Ε.

Σχετικά με την ΑPOLLO

 

Η APOLLO είναι μια εταιρεία ανάπτυξης προηγμένου λογισμικού, πιστοποιημένη κατά ISO 9001 QS, με μεγάλη εμπειρία στην παροχή συστημάτων και υπηρεσιών στον τομέα του e-Health. Η APOLLO δραστηριοποιείται στους τομείς του λογισμικού, των δικτύων και των ολοκληρωμένων ψηφιακών υπηρεσιών και της διαλειτουργικότητας στον τομέα της Υγείας. Στον τομέα της Υγείας, η APOLLO δίνει έμφαση στην έρευνα και στην ανάπτυξη τεχνολογιών, προκειμένου να δημιουργήσει ευέλικτα και λειτουργικά συστήματα πληροφοριών, που αναβαθμίζουν τις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης.  Η χρήση πληροφοριακών συστημάτων στον τομέα της Υγείας, στοχεύει στην δημιουργία ενός σύγχρονου και λειτουργικού ιατρικού φακέλου, στην εποπτεία των  διοικητικών και οικονομικών παραμέτρων, για την λήψη σωστών επιχειρηματικών αποφάσεων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και την διαλειτουργικότητα αυτών.

 

Σχετικά με την CONET Technologies AG

 

“Επιτυχία. Είναι το πάθος μας”. Η CONET, η οποία παρέχει υβριδικές λύσεις IT είναι αυτή την στιγμή ανάμεσα στις top 20 γερμανικές εταιρείες συστημάτων πληροφορικής και συμβουλευτικής. O μεσαίος μεγέθους όμιλος πληροφορικής με την μητρική εταιρεία CONET Technologies AG έχει προσφέρει με επιτυχία λύσεις συμβουλευτικής, ανάπτυξης λογισμικού και υποδομής πληροφορικής, καθώς και υπηρεσίες στελέχωσης πληροφορικής, από το 1987. Με πελατολόγιο τόσο από τον ιδιωτικό, όσο και με τον δημόσιο τομέα, όπως επίσης και από τους τομείς της άμυνας και της ασφάλειας, όλοι αναγνωρίζουν και εκτιμούν την δέσμευση της CONET στην ποιότητα και στην επιτυχία. Η CONET παρέχει τις υπηρεσίες της και μοιράζει τις επαγγελματικές της εμπειρίες σε τέσσερις μεγάλες θυγατρικές εταιρείες: την CONET Solutions, την CONET Business Consultants, την QUEST (Υπηρεσίες στελέχωσης Πληροφορικής) και την CONET Services. Με επιπλέον παρόχους υπηρεσιών και περιφερειακές, τοπικές εταιρείες (όπως π.χ. MEDISNET Hellas A.E.), προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις για κάθε απαίτηση των πελατών. Με περίπου 400 εργαζόμενους σε δεκατρείς σημεία στην Γερμανία, στην Αυστρία, στην Ελλάδα, στην Ουγγαρία και στην Ελβετία, η CONET Group αναμένει κύκλο εργασιών, περισσότερο από 100 εκατομμύρια ευρώ για το τρέχον οικονομικό έτος.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.