υπερσύγχρονη καρδιοχειρουργική κλινική εγκαινιάστηκε στο 401 ΓΣΝΑ

Facebooktwitterpinterest

xeirourgeioΜία υπερσύγχρονη Διακλαδική Καρδιοχειρουργική Κλινική λειτουργεί από σήμερα στο 401 ΓΣΝΑ. Θα εφημερεύει επί 24ωρου βάσεως για να καλύπτει εκτός από τα προγραμματισμένα και όλα τα επείγοντα περιστατικά, ενώ θα έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί μία έως δύο καρδιοχειρουργικές επεμβάσεις ημερησίως.

Τα εγκαίνια τελέστηκαν από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Παναγιωτόπουλο, παρουσία των υφυπουργών κ.κ. Παναγιώτη Καράμπελα και Δημήτρη Ελευσινιώτη, της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, στελεχών όλων των Κλάδων και πολλών αποστράτων.

Η Διακλαδική Καρδιοχειρουργική Κλινική στο 401 ΓΣΝΑ διαθέτει δύο υπερσύγχρονες αίθουσες χειρουργείου, καρδιοχειρουργική ΜΕΘ, δυναμικότητας 6 κλινών και νοσηλευτικό τμήμα δυναμικότητας 16 κλινών.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας στην ομιλία του τόνισε ότι «η λειτουργία της Διακλαδικής αυτής κλινικής με προσωπικό από όλους τους κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων αποτελεί και ένα επίτευγμα της διακλαδικότητας στην οποία η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία δίνουν πολύ μεγάλη έμφαση».

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.