«Κάνε το φόβο έμπνευση…»

Facebooktwitterpinterest

canser0

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΠΙΖΩΝΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε στις 30 Μαΐου 2013, στο αμφιθέατρο του 9,84, που βρίσκεται στην Τεχνόπολη (Γκάζι) του Δήμου Αθηναίων, στις 19.00 μ.μ. με 22.00 μ.μ., με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου, να γιορτάσουμε μαζί με τους νικητές της ζωής, την ίδια τη ζωή και να μάθουμε πως μπορούμε να μετατρέψουμε τον φόβο σε έμπνευση…

Η εκδήλωση με τον τίτλο: «Κάνε το φόβο έμπνευση…» θα πραγματοποιηθεί από τη μη κερδοσκοπική οργάνωση ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ (www.bestrong.org.gr), τρεις ημέρες πριν την  Παγκόσμια ημέρα επιζώντων του καρκίνου, που αυτή τη χρόνια είναι στις 2 Ιουνίου. Κάθε χρόνο η πρώτη Κυριακή του Ιουνίου, γιορτάζεται σ’ όλο τον κόσμο ως η Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου.

Οι συμμετέχοντες σ’ αυτές τις συμβολικές εκδηλώσεις, θέλουν να δείξουν στο ευρύ κοινό ότι η ζωή συνεχίζεται μετά την  διάγνωση του καρκίνου, που μπορεί να είναι πιο παραγωγική και δημιουργική. Η εκδήλωσή μας έχει ενταχτεί στο παγκόσμιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, της διεθνούς μη κερδοσκοπικής οργάνωσης National Cancer Survivors Day (www.ncsd.org).

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού σε σχέση με τον καρκίνο, αλλά και την απομυθοποίηση του ως θανατηφόρο νόσο.

Σε αυτή θα συμμετέχουν καταθέτοντας την προσωπική τους ιστορία, επιζώντες του καρκίνου και θα καταθέσουν την δική τους ιστορία δύναμης.  Η εκδήλωση είναι ελεύθερη  και ανοιχτή για το ευρύ κοινό, χωρίς είσοδο και θα πραγματοποιηθεί με την συμμετοχή/υποστήριξη και άλλων μη κερδοσκοπικών οργανώσεων που παρέχουν υποστήριξη σε όσους εμπλέκονται με το καρκίνο.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα είχε πραγματοποιηθεί σχετική εκδήλωση, με τον τίτλο «Ιστορίες Δύναμης» από την Κοινωφελή Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση “ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ”, τον Ιούνιο του 2011.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.