«Μ’ ένα ποδήλατο ανεβάζουμε στροφές!»

Facebooktwitterpinterest

Πάρτε μέρος στην Ποδηλατοβόλτα του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ

Με μια μεγάλη ποδηλατοβόλτα, για μικρούς και μεγάλους, γιορτάζει η Ανοιχτή Θεραπευτική Κοινότητα ΣΤΡΟΦΗ, η πρώτη Κοινότητα για έφηβους χρήστες και τις οικογένειές τους που δημιούργησε το ΚΕΘΕΑ, τα 30 χρόνια των θεραπευτικών κοινοτήτων στην Ελλάδα.

Την Κυριακή 7 Απριλίου πάρτε φόρα με τα ποδήλατά σας από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο μαζί με τον Γιώργο Αμυρά, στις 11:00 π.μ., μέχρι το τέλος της διαδρομής, τη Λίμνη Βουλιαγμένης, όπου γύρω στις 15:00 μ.μ. σας περιμένουν με πολλή μουσική και τραγούδια η Γιώτα Νέγκα, ο Στάθης Δρογώσης, η Ραλλία Χρηστίδου και η μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ.

Σε αυτή τη μουσική γιορτή, οι φίλοι και εθελοντές καλλιτέχνες θα συναντηθούν και θα τραγουδήσουν μαζί με τα παιδιά της ΣΤΡΟΦΗΣ, σε μια συνεργασία που δίνει την ευκαιρία για νέους κύκλους αλληλεπίδρασης και δημιουργίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Το ΚΕΘΕΑ έχει παράδοση στις ποδηλατοδρομίες ως μέσο σύνδεσης των θεραπευτικών κοινοτήτων του με την κοινωνία. Γιατί το ποδήλατο συμβολίζει πολλά. Είναι ένα μέσο καθαρό που σέβεται το περιβάλλον, προσέχει τους πεζούς, απαιτεί προσπάθεια, καλή ισορροπία. Γιατί ο ποδηλάτης μαθαίνει να χαράζει πορεία, να συνεργάζεται, να προσηλώνεται στο στόχο του και ν’ αγωνίζεται να φθάσει στο τέρμα.

Ο δρόμος μπορεί να έχει εμπόδια, ανηφοριές, αλλά όταν έχεις παρέα, όνειρα, ελπίδα, αγάπη για τη ζωή και πίστη στον εαυτό σου δεν μπορεί παρά να πετύχεις. Γιατί η ζωή είναι σαν το ποδήλατο, πρέπει να κινείσαι συνέχεια για να μην πέσεις. Και ο σκοπός της ποδηλατοβόλτας του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ είναι να στείλει μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας σε όλους εκείνους που δίνουν καθημερινό αγώνα στα θεραπευτικά προγράμματα και σε όσους χρειάζονται την υποστήριξη μιας ανθρώπινης Κοινότητας, για να πάρουν το τιμόνι της ζωής τους σε μια πορεία καθαρής ζωής, μιας ζωής με νόημα.

health.in.gr

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.