Αποκατάσταση ορθοπαιδικών προβλημάτων χωρίς εγχείριση

Facebooktwitterpinterest

Ορθοπαιδική και Τραυματολογική Εταιρεία Μακεδονίας – Θράκης

Ο. Τ. Ε. Μα. Θ.

Δελτίο τύπου με την έναρξη του 32ου Ετησίου Συνεδρίου 8-11 Μαΐου,

Ξενοδοχείο Grand Hotel Palace, Θεσσαλονίκη 2013.

Στο πρόγραμμα του Συνεδρίου περιλαμβάνονται πρακτικώς όλες οι δραστηριότητες και πρόοδοι της Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας.

Υπάρχουν συνεδρίες που αφορούν στις νεότερες μεθόδους αντιμετώπισης παθήσεων και κακώσεων του μυοσκελετικού στους ενήλικες και τα παιδιά.

Υπάρχουν συνεδρίες που εστιάζουν στις τεχνικές ελάσσονος παρέμβασης, τόσο όσον αφορά στον περιφερικό όσο και στον αξονικό σκελετό.

 

Δεν απουσιάζουν τα θέματα των λοιμωδών, ρευματικών και μεταβολικών νοσημάτων αλλά και της Ορθοπαιδικής Ογκολογίας. Υπάρχουν συνεδρίες Ορθοπαιδικής νοσηλευτικής αλλά και Φυσικοθεραπείας.

 

Ιδιαίτερη όμως προσοχή δόθηκε στην ανάλυση προβλημάτων ολικής ποιότητας, νοσηλευτικών πρωτοκόλλων και θεμάτων που έχουν να κάνουν με θέματα χρέωσης νοσηλίων και αντιμετώπισης ανασφαλίστων, μιας ομάδας που δυστυχώς συνεχώς αυξάνει στην Ελλάδα της Κρίσης.

 

Τα παραπάνω συμπληρώνονται με πάνω από 80 ελεύθερες προφορικές ανακοινώσεις και πάνω από 50 εκθέσεις ενδιαφερουσών περιπτώσεων που αναφέρονται στα περισσότερα αν όχι σε όλα τα θέματα αιχμής που απασχολούν σήμερα τη Ορθοπαιδική

 

 

Ο Πρόεδρος της Ο. Τ. Ε. Μα. Θ

Δρ Ι. Στ. Μπισχινιώτης

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.