Κάνε το Τεστ Φαρμακογονιδιωματικής-Genomed και μάθε το φάρμακο που πρέπει να πάρεις.

Facebooktwitterpinterest

farmakogeneticsΤο σωστό φάρμακο στη σωστή δόση

Άριστη δράση και ελαχιστοποίηση των ανεπιθύμητων ενεργειών

 Διαθέσιμο είναι πλέον στα φαρμακεία, το Τεστ ΦαρμακογονιδιωματικήςGenomed, το οποίο δίνει την δυνατότητα στο γιατρό να επιλέξει το σωστό φάρμακο στη σωστή δόση. Εξατομικεύοντας τη θεραπεία επιτυγχάνεται η βέλτιστη δραστικότητα του φαρμάκου και ταυτόχρονα ελαχιστοποιούνται οι ανεπιθύμητες ενέργειές του.

 

Η γνώση του φαρμακογονιδιακού προφίλ του ασθενούς, που εξασφαλίζει το έγκυρο Τεστ ΦαρμακογονιδιωματικήςGenomed, επιτρέπει στον θεράποντα ιατρό την συνταγογράφηση ενός φαρμάκου που να ταιριάζει απόλυτα στον συγκεκριμένο ασθενή. Έτσι, εξασφαλίζεται η ασφαλέστερη χρήση του φαρμάκου αυξάνοντας τα θεραπευτικά οφέλη και μειώνοντας την τοξικότητα στο ελάχιστο.

 

Το Τεστ ΦαρμακογονιδιωματικήςGenomed πραγματοποιείται σε συνεργασία με διεθνή διαπιστευμένα εργαστήρια και την Research Diagnostics (τεχνοβλαστό του Πανεπιστημίου Αθηνών), με επιστημονικό υπεύθυνο και υπογράφοντα τις απαντήσεις τον Δρ Νικόλαο Δρακούλη, ιατρό, επίκουρο καθηγητή Κλινικής Φαρμακολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαδικασία του Τεστ ΦαρμακογονιδιωματικήςGenomed είναι απλή και εύκολη. Ο ενδιαφερόμενος λαμβάνει μόνος του δείγμα από το εσωτερικό του μάγουλου με αποστειρωμένη μπατονέτα, που περιλαμβάνεται στο κουτί  ακολουθώντας τις οδηγίες, συμπληρώνει τη φόρμα στοιχείων εντολέα και την στέλνει δωρεάν στη Genomed. Μετά από 15 ημέρες λαμβάνει τα αποτελέσματα.

 

Η Φαρμακογονιδιωματική είναι ο κλάδος της φαρμακολογίας που μελετά την επιρροή των γονιδίων μέσω του γονιδιακού ελέγχου, στην ανταπόκριση που έχουν οι ασθενείς στα φάρμακα με σκοπό την εξατομίκευση της φαρμακευτικής θεραπείας και την μείωση της τοξικότητας των φαρμάκων.

 

Το Τεστ ΦαρμακογονιδιωματικήςGenomed διατίθεται ΜΟΝΟ στα φαρμακεία εντελώς δωρεάν, με την αγορά του Τεστ Παχυσαρκίας–Διαχείρισης Βάρους-Genomed έως τις 31/5/2013 . Ρωτήστε τον Φαρμακοποιό σας ή απευθυνθείτε Genomed, τηλ. 210 9319050, info@genomed.gr , www. Genomed.gr

 

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.