Οι Προμηθευτές Ιατροτεχνολογικού στηρίζουν έμπρακτα τα παιδιά

Facebooktwitterpinterest

 Οι Προμηθευτές Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στηρίζουν έμπρακτα τα παιδιά που στερούνται ομαλού οικογενειακού περιβάλλοντος

 Τα Μέλη του ΣΕΠ δώρισαν απαραίτητα υλικά και ενίσχυσαν οικονομικά το Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η ΜΗΤΕΡΑ»


Τρίτη 12 Μαρτίου, 2013. Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα Μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Προμηθευτών Επιστημών & Υγείας (ΣΕΠ), στο πλαίσιο της κοινωνικής τους δράσης στήριξαν τα παιδιά και τις οικογένειές τους που στερούνται ίσων κοινωνικών ευκαιριών και καλών συνθηκών ζωής, και φιλοξενούνται στο Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η ΜΗΤΕΡΑ» ΝΠΔΔ – Παράρτημα: Αναρρωτήριο Πεντέλης. Τα Μέλη και το ΔΣ του ΣΕΠ πρόσφεραν υλικά που ζητήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Ιδρύματος, όπως ηλεκτρονικούς υπολογιστές και γραφική ύλη.  Παράλληλα, ο ΣΕΠ ενίσχυσε με επιπλέον χρηματικό ποσό το Ίδρυμα, το οποίο βοήθησε τόσο στην ανακαίνιση της κουζίνας του Ιδρύματος, που αποτελεί τον κατεξοχήν χώρο εστίασης μιας οικογένειας, όσο και στους λοιπούς στόχους του Ιδρύματος όπως π.χ. τη βελτίωση των συνθηκών διατροφής, υγείας και περιβάλλοντος και την πραγματοποίηση δραστηριοτήτων για την ομαλή ψυχοκινητική, συναισθηματική και κοινωνική εξέλιξη των παιδιών.

Το ΔΣ του ΣΕΠ Επιστημών & Υγείας σημείωσε ότι, «Η διεκδίκηση και διασφάλιση των δίκαιων συμφερόντων των Μελών μας, πάντα μέσα στο πλαίσιο του Νόμου, δεν είναι η  αποκλειστική μας μέριμνα. Εμείς πιστεύουμε ακράδαντα ότι η ανάπτυξη και η επιχειρηματικότητα χωρίς κοινωνικό πρόσωπο δεν νοείται, στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία που βρίσκεται η χώρα. Γι’ αυτό και ο ΣΕΠ  αποφάσισε και ενίσχυσε  τις ημέρες των εορτών,  το έργο του Ιδρύματος ‘ΜΗΤΕΡΑ’ με μοναδική επιδίωξη την προστασία κάθε παιδιού που στερείται ομαλού οικογενειακού περιβάλλοντος. Όλα τα Μέλη του Συνδέσμου αγκάλιασαν την προσπάθεια αυτή με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, παρά την ένδεια στην οποία έχουν περιέλθει και οι ίδιοι λόγω των πολύχρονων άστοχων πολιτικών της Πολιτείας στον χώρο των προμηθειών Υγείας. Στόχος και επιθυμία μας είναι να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε με αγαθά ποιότητας, σε προσιτές τιμές, τις Νοσηλευτικές μονάδες της χώρας, και παράλληλα να εντείνουμε το κοινωνικό μας έργο, στηρίζοντας πάνω απ’ όλα τους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη».

 

Λίγα λόγια για τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προμηθευτών Επιστημών & Υγείας

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προμηθευτών Επιστημών & Υγείας είναι ο μεγαλύτερος και παλαιότερος πανελλαδικός Σύνδεσμος των εταιριών που διακινούν Επιστημονικά και Ιατροτεχνολογικά προϊόντα (δηλαδή κάθε είδους υγειονομικό υλικό πλην φαρμάκων) στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Ιδρύθηκε το 1986 και περιλαμβάνει σήμερα 166 μέλη, τα οποία απασχολούν πάνω από 5.000 εργαζομένους.

Περισσότερα στοιχεία στο δικτυακό τόπο του Συνδέσμου: http://www.hellasmes.gr

Τηλ. επικοινωνίας 210 6985914 και -916, email: info@hellasmes.gr

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.