«ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ»,

«ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ», Facebooktwitterpinterest

 Έχουμε την χαρά να σας ανακοινώσουμε την διοργάνωση της Επιστημονικής Ημερίδας με τίτλο «ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ», η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Γενικού Περιφερειακού Νοσ/μείου – Μαιευτηρίου «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ».

 

Η Ημερίδα αποτελεί μια κοινή προσπάθεια των Μονάδων Εξωσωματικής Γονιμοποίησης του Π.Γ.Ν. – Μαιευτηρίου «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ» και της Κλινικής «ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών» και έχει στόχο την ενημέρωση για τα νεώτερα δεδομένα που εφαρμόζονται στην εξωσωματική γονιμοποίηση, αλλά και τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις και εφαρμογές στον τομέα αυτό.

 

Οι Προσκεκλημένοι Ομιλητές τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, εγγυώνται μια υψηλού επιπέδου Επιστημονική συνάντηση, όπου θα συζητηθούν οι τρέχουσες απόψεις σε τομείς όπως είναι η ανάπτυξη/απόπτωση των ωαρίων στα ωοθυλάκια αλλά και η αντιμετώπιση του συνδρόμου ωοθηκικής διέγερσης, τα μυστικά της εμφύτευσης των εμβρύων στη μήτρα (με προβολή τρισδιάστατων εικόνων) αλλά και τα ανοσιολογικά αίτια των αποτυχιών της εμφύτευσης, οι μέθοδοι επιλογής των εμβρύων προς εμφύτευση κατά την εξωσωματική γονιμοποίηση αλλά και η αξιολόγησή τους με μη-γραμμική μικροσκοπία, και τέλος, τα νεώτερα δεδομένα στην προεμφυτευτική γενετική διάγνωση για την γέννηση παιδιών με υγεία, καθώς και οι παγκόσμιες επιστημονικές πρωτοπορίες της χώρας μας στο εξωτερικό και η παρουσίαση των μελλοντικών για την πρόληψη των γενετικών νοσημάτων.

 

Σας καλούμε να παρευρεθείτε σε αυτή την συνάντηση ελπίζοντας ότι θα αποβεί χρήσιμη και ευχάριστη για όλους μας. Η Ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και ο περιφερειάρχης Αττικής θα αποτείνει χαιρετισμό.

 

Οι Πρόεδροι της Ημερίδας

 

Παπαριστείδης Νικόλαος                                      Πάντος Κωνσταντίνος

Διευθυντής Μονάδας                                  Διευθυντής Κλινικής «ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών»

Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής

Π.Γ.Ν. -Μαιευτηρίου

«ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ»

 


Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.