Η χορτοφαγία μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης καταρράκτη

Facebooktwitterpinterest

Σύμφωνα με μια νέα βρετανική έρευνα όποιος τρώει λιγότερο κρέας και περισσότερα λαχανικά έχει μικρότερες πιθανότητες να εμφανίσει καταρράκτη.

Η έρευνα κατέγραψε τις διατροφικές συνήθειες εθελοντών σε διάστημα 15 ετών. Σύμφωνα με τους ερευνητές, οι χορτοφάγοι έχουν 30 με 40% λιγότερες πιθανότητες να πάθουν καταρράκτη.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.