Βάλτε στη ζωή σας τη γυμναστική (…ή περίπου): νικήστε την κούραση με τη βοήθεια του σεξ

Βάλτε στη ζωή σας τη γυμναστική (…ή περίπου): νικήστε την κούραση με τη βοήθεια του σεξ Facebooktwitterpinterest

Μήπως έτσι αρχίζατε να βλέπετε την άθληση με άλλο μάτι; Και μήπως τελικά οι δεξιότητες που χτίζετε καθημερινά με κόπο στο γραφείο, μπορούν να σας βοηθήσουν να κατακτήσετε και τους ερωτικούς σας στόχους; Μπορεί να νιώθετε τόσο κουρασμένη στο…
τέλος της μέρας, που το μόνο που περνάει από το μυαλό σας να είναι να εξαφανίσετε ένα περιποιημένο burger και να βυθιστείτε στον καναπέ, ωστόσο έρευνες έχουν δείξει ότι η σεξουαλική επαφή μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να κοιμηθείτε. Και το καλύτερο; Την επόμενη μέρα, θα επιστρέψετε στο γραφείο με ένα από τα πιο λαμπερά σας χαμόγελα.

Γραμμωμένοι κοιλιακοί …Δείξτε τους!

Μετά από ένα δύσκολο 8άωρο (10ωρο, 12ωρο…), μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις είναι ένα ζεστό, αναζωογονητικό μπάνιο. Γιατί δεν ζητάτε από τον σύντροφό σας να το ετοιμάσει για εσάς πριν γυρίσετε; Συνεχίστε με ένα χαλαρωτικό μασάζ, ζητώντας του να επιμείνει στην περιοχή γύρω από τον αφαλό σας.
Μη σας κάνει εντύπωση. Το συγκεκριμένο σημείο είναι μία από τις πιο ισχυρές ερωτογενείς ζώνες. Αφήστε τον να κάνει για λίγο τα μαγικά του και μόλις αρχίσετε να ερεθίζεστε, μπείτε κι εσείς στο παιχνίδι. Κινήστε κυκλικά τη λεκάνη σας, ακολουθώντας τον ρυθμό του. Θα φτάσετε πιο γρήγορα στο επιθυμητό αποτέλεσμα και θα τελειοποιήσετε και τους κοιλιακούς σας. Είναι το πιο αλάνθαστο φάρμακο για να ξεχάσετε reports, e-mails και συναδέλφους.

Sex Boxing

Ρίξτε μια κλωτσιά στο παρελθόν. Κανείς δεν είπε ότι είναι εύκολο να συμφιλιώσετε την καριέρα με την προσωπική ζωή σας. Και τα πράγματα μπορούν να γίνουν ακόμη πιο περίπλοκα αν μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον υπάρχει και ο πρώην σας. Αλλά, ό,τι έγινε, έγινε. Μην το αφήσετε να σας σταματήσει.
Έχετε κάθε δικαίωμα ν’ αναβαθμίσετε το ερωτικό σας βιογραφικό. Καταρχάς, πριν ανοίξετε πλώρη για την κατάκτηση νέων αρσενικών στόχων, πρέπει να έχετε καθαρό μυαλό και, πάνω απ’ όλα, να βάλετε στο ράφι το παρελθόν. Αποφασιστικά και δραστικά. Όπως ένα καλό νοκ-άουτ! Λοιπόν, μην τεμπελιάζετε. Αρχίστε την εξάσκηση και βάλτε στόχο να δείχνετε καθημερινά ότι είστε μια ανανεωμένη γυναίκα.
Και φυσικά δεν εννοούμε να πιάσετε τον κάθε συνάδελφο προσωπικά και ν’ αρχίσετε να διαφημίζετε τις συναισθηματικές σας προσδοκίες. Αλλά η αυτοπεποίθηση και ο ελεύθερος αέρας που εκπέμπει μια διαθέσιμη γυναίκα θα φέρουν εκείνον σ’ εσάς.
Και όταν φτάσει η ώρα, πειραματιστείτε με συναισθήματα και σεξουαλικά τεχνάσματα που δεν είχατε ποτέ βιώσει με τον πρώην: Φαντασιώσεις που μέχρι τώρα δεν είχατε πραγματοποιήσει, διαφορετικές στάσεις, πρόστυχα λόγια που δεν είχατε προφέρει ποτέ ξανά… Το sex boxing, ήτοι το νοκ-άουτ του παρελθόντος, είναι η ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας και να μετατραπείτε στην τέλεια ερωμένη που κάθε άντρας θα ήθελε να έχει στο κρεβάτι του.

Γυμνάστε την καρδιά σας… με σεξ

Κι ομως! Σύμφωνα με πρόσφατη πανεπιστημιακή έρευνα στη Δανία, το 25% των γυναικών που αντιμετωπίζει έντονο στρες στη δουλειά πάσχει από σοβαρά προβλήματα που επηρεάζουν την καρδιά. Απ’ τη μεριά τους, οι σεξολόγοι επιμένουν ότι οι συχνές σεξουαλικές επαφές μειώνουν την πιθανότητα εμφάνισης της στεφανιαίας νόσου. Το συμπέρασμα; Το σεξ είναι ζωή!
Ξεχάστε τα προβλήματα της δουλειάς, βγείτε και διασκεδάστε. Καλά τα competition reports και οι πίτες στο Excel, αλλά τώρα είναι η ώρα να εξασκήσετε τα υπόλοιπα ταλέντα σας (τα σημαντικά, αυτά που θα σας χαρίσουν απόλαυση. Αυτά που ξυπνούν το sexy alter ego σας και θα έκαναν τους συναδέλφους να μη σας αναγνωρίζουν).
Ρίξτε μια ματιά γύρω σας και πλησιάστε εκείνον τον γλυκούλη καστανόξανθο που δεν ξεκολλάει τα μάτια του από πάνω σας. Μη σας πιάνουν οι ντροπές. Αν θέλατε να διεκδικήσετε μια αύξηση στη δουλειά, δεν θα το σκεφτόσασταν. Πιάστε του, λοιπόν, την κουβέντα και αν είναι …καλό αγόρι, υποσχεθείτε να του δείξετε το κλειδί της μακροζωίας.

Free style!

Ναι, τα ετερώνυμα όντως έλκονται. Γιατί να συνεχίσετε να ψάχνετε έναν συγκεκριμένο τύπο άντρα, όταν έχετε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν σας ταιριάζει; Αλλάξτε τους κανόνες και επιδοθείτε στο …free style.
Δεν θα είναι πλέον τόσο δύσκολο, αφού γνωρίζετε τι σας αρέσει, τι θέλετε και τι όχι. Αποδράστε από τους άντρες που σας κάνουν να νιώθετε άσχημα επειδή βγάζετε περισσότερα χρήματα απ’ αυτούς, επειδή έχετε καλύτερη θέση στη δουλειά, επειδή το πνευματικό σας υπόβαθρο δεν τους καλύπτει (να μην το σχολιάσουμε καλύτερα).
Αρχίστε την εξάσκηση. Ο στόχος σας θα είναι ν’ αναγνωρίσετε τον τέλειο για την περίπτωσή σας εραστή, ο οποίος, παρ’ όλο που θεωρητικά δεν έχει καμία σχέση μ’ εσάς και δεν σας ταιριάζει, ξέρει να σας φροντίζει, να σας ακούει, να βάζει τις ανάγκες σας στη λίστα με τις προτεραιότητές του.
Τον άντρα που θα εμφανιστεί στην πόρτα σας για να σας κάνει έκπληξη. Που θα σας μαγειρέψει όταν θα είστε κουρασμένη. Που θα σας τρίψει τα πόδια, επειδή στεκόσασταν όλη τη μέρα πάνω στις ψηλοτάκουνες γόβες σας. Αυτός ο άντρας θα σας κάνει ν’ αφεθείτε στο κρεβάτι, θα βρει τα κουμπιά σας και θα αφιερώσει όσο χρόνο χρειάζεται πατώντας τα, μέχρι να φτάσετε στο peak της απόλαυσης. Και όταν θα φωνάζετε από ικανοποίηση, θα χαίρεται που εκείνος σας οδήγησε εκεί.

Stretching και χαλάρωση

Το σημαντικό είναι η συμμετοχή. Περνάτε όλη τη μέρα καθισμένη μπροστά στον υπολογιστή; Μετακινείστε από το ένα γραφείο στο άλλο ανεβασμένη πάνω σε ένα ζευγάρι –αν μη τι άλλο άβολα– ψηλοτάκουνα; Σίγουρα το σώμα σας έχει ανάγκη από μερικές διατάσεις και ένας οργασμός θα ήταν η ιδανική άσκηση. Και στην περίπτωση που νιώθετε ότι ο ερωτικός σας παρτενέρ δεν είναι ο άντρας της ζωής σας –παρόλο που περάσατε μαζί του μια ανεπανάληπτη βραδιά απολαυστικού σεξ– μην πανικοβάλλεστε!
Όπως στην περίπτωση της γυμναστικής δεν χρειάζεται να παντρευτείτε τον συναθλητή σας, έτσι και στην περίπτωση του κρεβατιού (καναπέ, πατώματος, ασανσέρ…), δεν είναι υποχρεωτικό να περάσετε την υπόλοιπη ζωή σας με τον σεξουαλικό σας «εκπαιδευτή». Πρέπει να βάλετε καλά στο μυαλό σας ότι στο σεξ το σημαντικό είναι να συμμετέχετε και να περνάτε καλά. Μην αυτολογοκρίνεστε.
Μην μπλοκάρεστε από –τα δικά σας– ταμπού και «πρέπει». Απελευθερώστε τα συναισθήματά σας και θυμηθείτε ότι δεν είστε υποχρεωμένη να δώσετε εξηγήσεις σε κανέναν. Και αν ο παρτενέρ σας είναι κάποιος που μόλις γνωρίσατε, ακόμη καλύτερα. Η ίντριγκα τού να κάνετε σεξ με κάποιον σχεδόν άγνωστο θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, να ξεφύγετε από τους καθιερωμένους κανόνες, να ξεχάσετε προκαταλήψεις, δεσμεύσεις, υποχρεώσεις και ν’ αφεθείτε στο πάθος. Και μην ξεχνάτε: στο σεξ, εσείς θέτετε τους κανόνες!

Άσκηση εκτός σπιτιού

Βγείτεκαι ερωτευτείτε. Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να εντοπίσετε το επόμενο σεξουαλικό σας ταίρι, από έναν χώρο γεμάτο με πιθανούς στόχους προς κατάκτηση. Οι …ασκήσεις που σας προτείνουμε μπορούν να πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια όλης της νύχτας, αλλά και υπό το φως της ημέρας. Παραδεχτείτε το. Δεν είχατε ποτέ μια φαντασίωση με πρωταγωνιστή τον διευθυντή σας ή κάποιο συνάδελφο; Στο φωτοτυπικό, στην τουαλέτα, στην κοινόχρηστη κουζίνα;
Πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον έδειξε ότι οι σεξουαλικές συνευρέσεις με συναδέλφους μπορούν να έχουν θετικό αντίκτυπο στην παραγωγικότητα μιας επιχείρησης. Δημιουργούν συντροφικότητα, τονώνουν την ομαδικότητα και φυσικά κάνουν τους ανθρώπους πιο ευτυχισμένους (αυτούς που συμμετέχουν τουλάχιστον). Αρπάξτε την ευκαιρία αν πρέπει να λύσετε κάποιο εργασιακό πρόβλημα με κάποιον συνάδελφο που σας φαίνεται ελκυστικός εδώ και καιρό.
Προτείνετέ του να το συζητήσετε μετά τη δουλειά σε ένα κοντινό μπαρ. Μετά από μερικά ποτά, θα έχετε βρει λύση στο πρόβλημα και επίσης θα έχετε χτίσει τις κατάλληλες συνθήκες για να αναπτυχθεί κάτι παραπάνω ανάμεσά σας. Το 13% των Ισπανών παραδέχεται ότι γνώρισε τον τωρινό του σύντροφο στη δουλειά.
Μετάφραση; Χιλιάδες ευτυχισμένοι άνθρωποι, ήρεμοι και σεξουαλικά ενεργοί. Και ναι, μια σχέση με κάποιον με τον οποίο συνεργάζεστε, μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα, το έχουμε πει πολλές φορές, αλλά από την άλλη, κι αν πετύχει; Δεν αξίζει να δοκιμάσετε για να μάθετε;

glamourmagazine

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.