Τολμήστε να δείξετε τα πόδια σας το καλοκαίρι

Τολμήστε να δείξετε τα πόδια σας το καλοκαίρι Facebooktwitterpinterest

Τολμήστε να δείξετε τα πόδια σας το καλοκαίριΠολλές από εμάς που είναι συνήθως υπερήφανες και επιδεικνύουν τα πόδια τους το φθινόπωρο και τον χειμώνα, ξαφνικά την άνοιξη, ανακαλύπτουμε με τρόμο ότι σιγά σιγά αποκτούμε πρησμένους αστραγάλους, γόνατα και τα πόδια καθώς το καλοκαίρι έρχεται και αυξάνεται η θερμοκρασία.

Η κακή κυκλοφορία του αίματος όπως φάνηκε και σε πρόσφατη πολυκεντρική μελέτη που πραγματοποιήσαμε σε μεγάλα αστικά κέντρα στην Ελλάδα είναι πολύ συχνή σε γυναίκες. Την άνοιξη και κυρίως το καλοκαίρι, εξαιτίας της επιβάρυνσης από την σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας, τα πόδια πρήζονται και οι γυναίκες τα αισθάνονται βαριά και κουρασμένα.

Πολύτιμη βοήθεια και ολοκληρωμένη λύση για την αποτελεσματική ανακούφιση από το βάρος, το οίδημα, τον πόνο, την κούραση και τελικά την διατήρηση της υγείας των φλεβών στα κάτω άκρα έρχονται να δώσουν σήμερα τα προϊόντα που κυκλοφορούν σε τρεις μορφές, δισκία, gel και κρέμα massage.

Τα ευεργετικά συστατικά των προϊόντων αυτών, είναι φυσικές ουσίες γνωστές ως βιο-φλαβονοειδή, που προέρχονται από το εκχύλισμα των φύλλων της κόκκινης αμπέλου (Vitis vinifera) – AS 195 που επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι όχι μόνο ανακουφίζουν τα δυσάρεστα συμπτώματα, αλλά και δυναμώνουν τις φλέβες, ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν το αγγειακό επιθήλιο σταθεροποιώντας τις μεμβράνες και αυξάνουν την ελαστικότητα τους (ομαλοποίηση της αγγειακής διαπερατότητας).

Τα προϊόντα με το εκχύλισμα AS 195 είναι τα μοναδικά που κυκλοφορούν στην Ελλάδα σε αυτή την κατηγορία, τα οποία έχουν πρόσφατα εξεταστεί και εγκριθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ) με τεκμηριωμένες τις παραπάνω δράσεις και το καλό προφίλ ασφάλειας.

Παράλληλα με τη λήψη και τη χρήση των προϊόντων αυτών, οι γυναίκες θα πρέπει να κάνουν μερικές αλλαγές στον τρόπο ζωής τους:

θα πρέπει να ακολουθήσουν μια πιο υγιεινή διατροφή,
να βάλουν κίνηση στη ζωή τους,
να αποφεύγουν τη ζέστη σ’ όλες της τις μορφές (σάουνα χαμάμ, ηλιοθεραπεία)
και με κάθε ευκαιρία να ξεκουράζουν τα πόδια τους υψώνοντάς τα πάνω σε δύο μαξιλάρια.

HEALTH.IN.GR

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.