Δουλεύοντας με παιδιά με δυσκολίες

Facebooktwitterpinterest

«Δουλεύοντας με παιδιά με δυσκολίες, στο λόγο, στη μάθηση και στη διαχείριση συναισθημάτων»ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκδήλωση από τον τομέα Παιδαγωγικών του Mediterranean College
O τομέας παιδαγωγικών σπουδών του Mediterranean College διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Δουλεύοντας με παιδιά με δυσκολίες, στο λόγο, στη μάθηση και στη διαχείριση συναισθημάτων».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00, στην αίθουσα διαλέξεων του Mediterranean College Θεσσαλονίκης (Βαλαωρίτου 9, 2ος όροφος).
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση ειδικών εκπαιδευτικών εργαλείων, και θα αναλυθεί ο ρόλος τους στη μαθησιακή διαδικασία, από τις εισηγήτριες:
Μαρία Ράλλη, Απόφοιτος του Παιδαγωγικού τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ., Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στον τομέα των Ειδικών Εκπαιδευτικών Αναγκών (Δυσλεξία) στο Brunel UnIversity U.K.
Μαριάννα Πρίφτη, Απόφοιτος του πανεπιστημίου της Σόφιας-ΑΓ. Κλίμεντ Όχριντσκι-της Σχολής Προσχολικής και Στοιχειώδους Παιδαγωγικής με τίτλο: Λογοπεδική-Ειδική Παιδαγωγική με ειδίκευση στις Επικοινωνιακές Διαταραχές της Ανάπτυξης.
Γεωργία Κιζιρίδου, Απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Α.Π.Θ., και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Σπουδών στην Εξελικτική-Σχολική Ψυχολογία του Α.Π.Θ.
Η παρουσίαση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εξειδικευμένων επιστημονικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο τομέας Κοινωνικών Επιστημών του Mediterranean College, με στόχο τη συνεχή επιμόρφωση των σπουδαστών και των αποφοίτων του, και την παροχή διά βίου μάθησης στους επαγγελματίες του κλάδου.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλ: 2310287779, Εmail: mpoulouktsi@medcollege.edu.gr, Website: www.medcollge.edu.gr,

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.