ΕΠΩΔΥΝΑ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ

Facebooktwitterpinterest

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας προσκαλούμε στο μεγάλο διεθνές σεμινάριο που διεξάγουμε στην Αθήνα 21 -23 οκτωβρίου 2011 στο PRESIDENT HOTEL, με θέμα:
ΕΠΩΔΥΝΑ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ
Trigger Points – Myofascial Pain and Dysfunction: A clinical approach

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΩΣ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011:
300€ (στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%).
(Η αρχική ημερομηνία για εγγραφές ως 5 Οκτωβρίου με κόστος 300€, παρατάθηκε ως 18 οκτωβρίου για καλύτερη εξυπηρέτηση των ιατρών σχετικά με την εγγραφή).

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΑΠΟ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011:
350€ (στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%).

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο καθηγητής νευρολογίας Robert Gerwin MD, FAAN, ειδικός στα Trigger Points και πιστοποιημένος στην ιατρική του πόνου.
Ο εισηγητής θα ασχοληθεί με το θεωρητικό υπόβαθρο του χρόνιου μυοσκελετικού πόνου και την παθογένεση των trigger points, με ξηρό βελονισμό στα σημεία πυροδότησης, αλλά κυρίως θα προσεγγίσει κλινικά τη διάγνωση και θεραπεία του επώδυνου μυοπεριτονιακού συνδρόμου με διάφορες μεθόδους. Δηλαδή θ’ ασχοληθεί διεξοδικά με τα άκρα, την κεφαλή και όλη τη ράχη του σώματος.
Η δομή του σεμιναρίου είναι η ίδια με την αντίστοιχη των ΗΠΑ ( Janet G. Travell MD Seminar Eries) και της Αγγλίας (Gerwin Master Class).
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση:
• Να κατανοούν τη νευροφυσιολογία όλων των συνδρόμων του πόνου.
• Να εντοπίζουν με τις τεχνικές ψηλάφησης τα Trigger Points και να συσχετίζουν την παρουσία τους με τα κλινικά χαρακτηριστικά της ευαισθησίας, του προβαλλόμενου πόνου και της περιορισμένης κινητικότητας.
• Να αναγνωρίζουν τις μυϊκές ομάδες που πάσχουν, με βάση την ανατομία και τη λειτουργικότητα τους.
• Να εφαρμόζουν τεχνικές αδρανοποίησης των Trigger Points, με στόχο την αποκατάσταση της φυσιολογικής στάσης και κίνησης.

Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν CD με σημειώσεις του ομιλητή (στην αγγλική γλώσσα) 1126 σελίδες. Η παρουσία του ομιλητή είναι και η τελευταία στην Ελλάδα και αποτελεί μοναδική ευκαιρία απόκτησης υψηλής γνώσης και εξειδίκευσης στα trigger points από τον πλέον ειδικό του μυοπεριτονιακού πόνου R. Gerwin MD, FAAN.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
Πυλαίας 27, 54454 Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310868117, 2310911966, fax: 2310868126
http://www.acupuncture.gr email: info@acupuncture.gr

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.