ΔΩΡΕΑΝ εξέτασης μαστών το διήμερο 23 & 24 Μαΐου, αυτό για όσες γυναίκες ζουν στην Αθήνα και επιθυμούν να εξεταστούν.

Facebooktwitterpinterest

Αφιερωμένη στη μνήμη της Έλλης Λαμπέτη θα είναι η σημαντική εκδήλωση για εξέταση μαστών που διοργανώνει στις 23 και 24 Μαΐου η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας και το Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Γυναικών με καρκίνο του μαστού «Έλλη Λαμπέτη».

Με πλήρη επίγνωση των δύσκολων καιρών που διέρχεται η χώρα και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες πολίτες, η Πρόεδρος κ. Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα και τα μέλη του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας αποφάσισαν την προσφορά ΔΩΡΕΑΝ εξέτασης μαστών το διήμερο αυτό για όσες γυναίκες ζουν στην Αθήνα και επιθυμούν να εξεταστούν. Ακόμη θα υπάρχει η δυνατότητα συμπληρωματικής εξέτασης των μαστών με υπερήχους, για όσες γυναίκες το χρειαστούν με την ευγενική προσφορά του μηχανήματος των υπερήχων από την Εταιρεία Philips Healthcare. Τέλος, θα υπάρχουν ειδικοί Ψυχολόγοι για να απαντήσουν σε τυχόν προβλήματα που τους απασχολούν.

Στην ειδική αυτή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 23 και στις 24 Μαΐου στις αίθουσες «Πέλλα» και «Μυκήνες» του Ξενοδοχείου Divani Caravel, από το πρωί στις 9:00 ως το βράδυ στις 7:00μ.μ. θα βρίσκονται Ιατροί μέλοι της Εταιρείας. Οι αίθουσες του Ξενοδοχείου διατίθεται με την ευγενική προσφορά της Διεύθυνσης των Ξενοδοχείων Divani Caravel με την παρέμβαση της κ. Μαρίνας Δημητρακοπούλου, Υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας και του Κέντρου «Έλλη Λαμπέτη».

Για περισσότερες λεπτομέρειες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 210-7470257 & 210-7773112 (κ. Κασσιανή Σαμούρη)

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.