Κολύμβηση και εγκυμοσύνη

Facebooktwitterpinterest

Η κολύμβηση είναι μια από τις καλύτερες μορφές άσκησης που μια έγκυος γυναίκα μπορεί να κάνει, είτε ως αρχάριο είτε κάποιο που έχουν κολυμπήσει για χρόνια. Εάν δεν έχετε κολυμπήσει ή δεν έχετε ασκήσει τακτικά, κατόπιν αρχίστε αργά, τεντώνοντας και διευκολυμένος στη νέα ρουτίνα άσκησης.

Η κολύμβηση είναι ένας μεγάλος τρόπος να αποκτηθεί όλα ένα workout δεδομένου ότι χρησιμοποιεί και τις δύο μεγάλες ομάδες μυών, και είναι ένα καλό καρδιαγγειακό workout. Το άλλο κύριο πλεονέκτημα είναι που είναι προσφορές ένα χωρίς βάρος περιβάλλον που οι βοήθειες αποτρέπουν τον κίνδυνο τραυματισμού.

Ακριβώς μια σημείωση της προσοχής για τους κολυμβητές πάντα φορέστε τις πτώσεις κτυπημάτων στις γέφυρες λιμνών και στα δημόσια ντους λόγω του κινδύνου έναν μεταδοτικό μύκητα.

Εάν παρατηρείτε ότι toenail σας φαίνεται παχύ, αποχρωματισμένος ή εύθραυστος, μπορείτε να έχετε toenail το μύκητα. Αυτός ο μύκητας καρφιών είναι γνωστός ως onychomycosis (-EE-ko-εμένα-KO-$sis) και είναι ένα από τα πιό κοινά προβλήματα ποδιών. Στην πραγματικότητα, έχει επιπτώσεις σε περίπου 10 20% του πληθυσμού.

Έτσι τι εάν είστε έγκυοι και παίρνετε το μύκητα καρφιών toe; Toenail ο μύκητας δεν θα πάει μακριά και πρέπει να αντιμετωπιστεί προτού να διαδώσει. Toenail οι θεραπείες μυκήτων αφθονούν αλλά πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί δεδομένου ότι πολλά από τα φάρμακα δεν είναι κατάλληλα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Αρχικά συσκεφτείτε με το γιατρό σας για να επιβεβαιώσετε εάν είναι toenail μύκητας και συζητήστε έπειτα τις επιλογές επεξεργασίας σας. Συχνά συνιστάται οι έγκυοι γυναίκες να κολλούν στις φυσικές ή εγχώριες θεραπείες για το μύκητα toe μέχρι το μωρό τους γεννιέται. Και εάν προγραμματίζετε στην περιποίηση, πρέπει να περιμένετε έως ότου έχετε απογαλακτίσει το μωρό σας προτού να αρχίσετε μερικές από τις επεξεργασίες μυκήτων toe. Πάλι, για να είστε ασφαλής, δοκιμάστε μια εγχώρια θεραπεία για το μύκητα καρφιών toe.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.