«Μια μεγάλη συνεργασία από δυο μεγάλα ονόματα»

Facebooktwitterpinterest

DNA τεστ πατρότητας by DNAlogy και Π. ΜΠΑΚΑΚΟΣ Α.Ε.
Γρήγορα, οικονομικά, αξιόπιστα

Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Γενετικής και Ταυτοποίησης DNA, DNAlogy, σε συνεργασία με την εταιρία Π. ΜΠΑΚΑΚΟΣ Α.Ε., ξεκίνησε τη διάθεση του νέου σιελογόνου δειγματοληψίας κιτ, DNAlogy Patrotis – kit, σε επιλεγμένα φαρμακεία, για την πραγματοποίηση DNA Τεστ Πατρότητας.

Η διάθεση του DNAlogy Patrotis – kit από τα φαρμακεία, φέρνει κάθε άνθρωπο ένα βήμα πιο κοντά στην ίδια του την ύπαρξη. Η γνώση της βιολογικής μας ταυτότητας είναι ένα ισχυρό όπλο για την ανεύρεση της αλήθειας, του ύψιστου αγαθού της ζωής. Η εξακρίβωση των βιολογικών καταβολών μας αποτελεί μια αστείρευτη πηγή πληροφόρησης τόσο για το παρελθόν και τους βιολογικούς μας προγόνους όσο και για το μέλλον και την πρόληψη ή αντιμετώπιση κληρονομικών ασθενειών, βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα ζωής. Το πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα εγχείρημα της DNAlogy, προσφέρει πλέον την εύκολη πρόσβαση κάθε πολίτη ανεξαιρέτως στις νέες αυτές υπηρεσίες.

Η DNAlogy ακολουθώντας τα πρότυπα προηγμένων χωρών όπως η Αμερική, η Γερμανία, η Ισπανία και η Αγγλία, παρέχει πλέον και στα ελληνικά φαρμακεία σε συνεργασία με την εταιρία Π. ΜΠΑΚΑΚΟΣ Α.Ε. το DNAlogy Patrotis – kit. Η πρωτοποριακή αυτή υπηρεσία καθιστά εύκολη την πρόσβαση του κοινού στις καινοτόμες αυτές εξετάσεις DNA, εξοικειώνοντάς το με τα πιο σύγχρονα επιστημονικά επιτεύγματα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο πελάτης αγοράζει από το φαρμακείο μόνο το σετ δειγματολειψίας και όχι την ανάλυση, αφού αυτή απαιτεί εξειδικευμένο προσωπικό και εργαστηριακές εγκαταστάσεις.

Κάθε κιτ περιέχει 4 βαμβακοφόρους στυλεούς (δύο για κάθε συμμετέχοντα) για τη δειγματοληψία, αναλυτικές οδηγίες για τη διαδικασία και έναν απαντητικό φάκελο για την αποστολή των δειγμάτων στο εργαστήριο. Η διαδικασία του τεστ ολοκληρώνεται σε τρία (3) βήματα :

1. Αγορά του σετ δειγματοληψίας από το φαρμακείο
2. Λήψη σάλιου από τη στοματική κοιλότητα
3. Αποστολή των δειγμάτων στο εργαστήριο

Τα αποτελέσματα παραδίδονται σε 5 ή 15 εργάσιμες μέρες.

To DNA Τεστ Πατρότητας διατίθεται στο Φαρμακείο Γ.Μπακάκος, Αγ.Κωνσταντίνου 3, Ομόνοια τηλ.: 210 5232631-5 και σε επιλεγμένα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.