Τίνος είναι βρε γυναίκα το παιδί? Γιατί στις αμφιβολίες μόνο το DNA μπορεί να απαντήσει!

Facebooktwitterpinterest

DNA ΤΕΣΤ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ένα πρωτοποριακό Τεστ το οποίο θα σας λύσει όλες σας τις αμφιβολίες!
Η DNAlogy, το πρώτο ελληνικό, διεθνών προδιαγραφών εργαστήριο ανάλυσης και ταυτοποίησης DNA, το ελληνικό CSI, ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα προσφέρει πλέον και στους Έλληνες πολίτες τη δυνατότητα απόκτησης του σετ σιελογόνου δειγματοληψίας DNAlogy-Patrotis-kit® από τα φαρμακεία, για τη διεξαγωγή ενός DNA τεστ πατρότητας/συγγένειας.
Μέχρι σήμερα στη χώρα μας μία εξέταση DNA για την εξακρίβωση των βιολογικών δεσμών ήταν μια διαδικασία πολύπλοκη, χρονοβόρα και με μεγάλο κόστος καθώς έπρεπε να πάμε σ’ ένα νοσοκομείο, να μας πάρουν αίμα, να πάμε στα δικαστήρια και πολλές φορές να μην είμαστε καν σίγουροι για τα αποτελέσματα λόγω της ξεπερασμένης τεχνολογίας που χρησιμοποιήθηκε.
Η ανάλυση DNA γίνεται πλέον γρήγορα, οικονομικά, αξιόπιστα, με ευκολία στη λήψη (σάλιο) και με απόλυτη διακριτικότητα και εχεμύθεια, χάρη στη χρήση του νέου σετ σιελογόνου δειγματοληψίας DNAlogy-Patrotis-kit®.
Ένα εγχείρημα τολμηρό, καινοτόμο, σύγχρονο, επιστημονικά τεκμηριωμένο αλλά πρωτίστως αναγκαίο για τον κάθε άνθρωπο που θέλει να γνωρίζει την αλήθεια… το ύψιστο αγαθό!

Η ιδέα της διανομής, προώθησης και πώλησης των τεστ βιολογικής συγγένειας στα φαρμακεία έχει ήδη εφαρμοστεί με μεγάλη επιτυχία σε πολλά ανεπτυγμένα κράτη. Η DNAlogy, ακολουθώντας τα πρότυπα προηγμένων χωρών όπως η Αμερική, η Γερμανία, η Ισπανία και η Αγγλία, παρέχει πλέον και στα ελληνικά φαρμακεία το σετ δειγματοληψίας DNAlogy-Patrotis-kit®. Η πρωτοποριακή αυτή υπηρεσία καθιστά εύκολη την πρόσβαση του κοινού στις καινοτόμες αυτές εξετάσεις DNA, εξοικειώνοντάς το με τα πιο σύγχρονα επιστημονικά επιτεύγματα.
Η γέννηση ενός παιδιού είναι το πιο ευτυχές γεγονός για ένα ζευγάρι. Υπάρχουν όμως συχνά σημαντικοί λόγοι που χρήζουν αναγκαία την ταυτοποίηση της βιολογικής συγγένειας των μελών μιας οικογένειας. Προσωπικές αμφιβολίες, λάθη στις εξωσωματικές γονιμοποιήσεις ακόμα και μίξεις βρεφών στο μαιευτήριο είναι μερικοί από τους λόγους που οδηγούν τα ζευγάρια στην πραγματοποίηση ενός τέτοιου τεστ. Παράλληλα, η εξακρίβωση των βιολογικών δεσμών είναι πολύ σημαντική σε νομικές υποθέσεις όπως σε περιπτώσεις διαζυγίων, απόκτησης επιμέλειας, διατροφής, μετανάστευσης, παράνομων υιοθεσιών κ.α.
Μέχρι σήμερα η διαδικασία εξακρίβωσης των βιολογικών δεσμών συνήθως στοίχιζε πάρα πολλά χρήματα αφού σε αυτήν εμπλέκονταν γιατροί, δικηγόροι και δικαστές. Τώρα πλέον ο καθένας θα μπορεί να βρει το τεστ πατρότητας/συγγένειας στο φαρμακείο της γειτονιάς του, ένα τεστ οικονομικό και αξιόπιστο το οποίο προσφέρει αποτελέσματα σε λίγες μόνο ημέρες. Το σετ σιελογόνου δειγματοληψίας DNAlogy-Patrotis-kit είναι το πρώτο «DNA τεστ στο σπίτι» και προσφέρει τη δυνατότητα πραγματοποίησης ενός τεστ εξακρίβωσης βιολογικών δεσμών γρήγορο, σίγουρο, με ευκολία στη λήψη και με απόλυτη διακριτικότητα και εχεμύθεια. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο πελάτης αγοράζει από το φαρμακείο μόνο το σετ δειγματοληψίας και όχι την ανάλυση, αφού αυτή απαιτεί το εξειδικευμένο προσωπικό και τις εργαστηριακές εγκαταστάσεις της DNAlogy.

DNA τεστ σε 3 βήματα: Το DNA τεστ πατρότητας της DNAlogy συνδυάζει την εγκυρότητα με την ευκολία, αφού γίνεται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα αναλύοντας από 16 έως 23 παγκοσμίως αποδεκτούς γενετικούς δείκτες (προδιαγραφές FBI, ευρωπαϊκό αρχείο) ενώ παράλληλα είναι ανώδυνο, γρήγορο, απλό και αρκούν 3 μόνο βήματα για την πραγματοποίηση του: 1) Αγοράζουμε από το φαρμακείο το τεστ που περιέχει της ειδικές μπατονέτες δειγματοληψίας, 2) Κάνουμε μόνοι μας τη δειγματοληψία παίρνοντας λίγο σάλιο (ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες που θα βρούμε στο σετ) και 3) Στέλνουμε τα δείγματα στα εργαστήρια της DNAlogy και παραλαμβάνουμε τα αποτελέσματα σε 5 ή 15 εργάσιμες ημέρες.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.