Αδυνατίστε τρώγοντας περισσότερο!

Facebooktwitterpinterest

Σύμφωνα με νέες έρευνες το μυστικό της απώλειας βάρους κρύβεται στην πολύπλευρη διατροφή. Κάποιος που θέλει να χάσει κιλά θα πρέπει πρέπει κατ’ αρχήν να βρίσκει το φαγητό του ελκυστικό. Δεν χρειάζεται να σταματήσετε να τρώτε τα αγαπημένα σας φαγητά, απλά μάθετε να βάζετε ένα μέτρο στη διατροφή σας.

Φάτε πολλά και μικρά γεύματα. Συμβάλλουν στη διατήρηση σταθερών των επιπέδων της γλυκόζης (σακχάρου) στο αίμα καθόλη τη διάρκεια του 24ωρου. Έτσι δεν θα πέφτει το ζάχαρο, με αποτέλεσμα να μην πεινάμε και μη νιώθουμε εκνευρισμό και η προσπάθειά σας θα γίνει πιο εύκολη.

Το ιδανικό είναι να μοιράσετε τις θερμίδες που σας αναλογούν σε 3 κύρια (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό) και 3 μικρότερα γεύματα (δεκατιανό, απογευματινό, προ ύπνου). Σε καμία περίπτωση μην παραλείπετε γεύματα, όσο κι αν αυτό σας φαίνεται περίεργο τρώγοντας λιγότερο χάνετε δυσκολότερα βάρος!

Σχεδιάστε τα κύρια γεύματά σας έτσι ώστε να περιλαμβάνουν υψηλής ποιότητας πρωτείνη (από ψάρι ή κρέας ή όσπρια ή τυρί), φυτικές ίνες (από λαχανικά και φρούτα), λίγο άμυλο (από ρύζι ή πατάτα ή ζυμαρικά), και φυσικά ελαιόλαδο.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.