Ολοκληρώθηκε με απόλυτη και μεγάλη επιτυχία η 2η Ημερίδα Φαρμακοποιών

Facebooktwitterpinterest

που πραγματοποιήθηκε στο «ΘΕΑΤΡΟΝ», Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Πάνω από 2.000 συμμετέχοντες και σημαντικοί ομιλητές με άκρως επίκαιρες και ενδιαφέρουσες εισηγήσεις και συζητήσεις!
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διεξαγωγή της 2ης Ημερίδας Φαρμακοποιών, όπου με ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον την παρακολούθησαν πάνω από 2.000 συμμετέχοντες από όλο το Φαρμακευτικό κόσμο.

Η 2η Ημερίδα Φαρμακοποιών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2011, στον σύγχρονο κι εντυπωσιακό χώρο: «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», της Λεωφόρου Πειραιώς στον Ταύρο, Αθήνα.

Η 2η Ημερίδα Φαρμακοποιών ήταν μία πολύ προσεκτικά σχεδιασμένη διοργάνωση του περιοδικού «PHARMACY management ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ», που απέδειξε ακόμη μία φορά ότι διαθέτει αποδεδειγμένη αποδοχή, γνώση κι αντικειμενικότητα σε όλα τα θέματα που αφορούν κι απασχολούν το χώρο του Φαρμακείου.

Κεντρικό θέμα της Ημερίδα ήταν το: Φαρμακείο: «Επιχειρηματικότητα & Επικοινωνία Υγείας». Ένα πραγματικά επίκαιρο θέμα που προσέλκυσε ένα θερμό ακροατήριο αποτελούμενο από Φαρμακοποιούς, βοηθούς και συνεργάτες τους, στελέχη πωλήσεων και marketing εταιρειών όπως επίσης και άλλων επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο του Φαρμακείου.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.