Η Galenica γιορτάζει τα Χριστούγεννα παρέα με τα παιδιά

Facebooktwitterpinterest

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χορηγεί μια εξαιρετική Οικολογική Θεατρική Παράσταση και ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι

H Galenica, στο πλαίσιο της φροντίδας και της αγάπης της προς τα παιδιά, υποστήριξε ως ευγενικός χορηγός την Θεατρική Οικολογική Παράσταση
«Το Τραγούδι της Γης», που διεξήχθη στο Θέατρο του Κολεγίου Αθηνών, στις 18 Δεκεμβρίου και ώρα 11.00 το πρωί. Η παράσταση, που απευθυνόταν σε παιδιά 7-12 ετών, χαρακτηριζόταν για την διαδραστική επικοινωνία της με το παιδικό κοινό, κάτι που ήταν πολύ σημαντικό για την καλύτερη αφομοίωση των μηνυμάτων και διδαγμάτων που ήθελε να μεταδώσει.
Συγκεκριμένα, η αξία της ανακύκλωσης, η περιβαλλοντική μόλυνση σε όλα τα επίπεδα από τις ανεξέλεγκτες ενέργειες των ανθρώπων, που συχνά αποτελούν τη μεγαλύτερη απειλή για το περιβάλλον, ελλοχεύοντας την βιωσιμότητα των ζώων και την ανάπτυξη της χλωρίδας, όπως και οι λόγοι που διαταράσσουν σήμερα την ισορροπία του οικοσυστήματος οδηγώντας σταδιακά στην καταστροφή του πλανήτη, ήταν δυνατά μηνύματα που πέρασε αυτή η παιδική παράσταση σε όσους την παρακολούθησαν.
Το θεατρικό έργο «Το Τραγούδι της Γης» ήταν ένα υπέροχο ταξίδι γνώσης που είχε ως στόχο να αφυπνίσει την οικολογική συνείδηση των παιδιών και να τους μεταλαμπαδεύσει ένα μήνυμα και μια αλήθεια πολύ σημαντική: Πως καθώς είναι οι πολίτες και τα ιθύνοντα μυαλά του αύριο είναι και εκείνα που έχουν την ικανότητα να διορθώσουν τα κακώς κείμενα και να αλλάξουν προς το καλύτερο το μέλλον του πλανήτη μας…
Η ελληνική φαρμακευτική εταιρία Galenica με ιδιαίτερη υπερηφάνεια στήριξε με ως ευγενικός χορηγός την ιδιαίτερη αυτή προσπάθεια της Ανοικτής Αγκαλιάς, η οποία υπήρξε ο διοργανωτής της οικολογικής θεατρικής παράστασης «Το Τραγούδι της Γης», μια παράσταση που αγκαλιάστηκε με χαρά και ενθουσιασμό από όλους τους μικρούς φίλους που την παρακολούθησαν.
Στο τέλος της εκδήλωσης και εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων μοιράστηκε σε όλα τα παιδιά το Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι με τίτλο «ένα ζευγάρι άσπρα γάντια, χοντρές μάλλινες κάλτσες και ένα κόκκινο σκουφί» της συγγραφέως Λεμονιάς Κυρίτση. Το βιβλίο εκδόθηκε με την ευγενική χορηγία της φαρμακευτικής εταιρίας Galenica.

Η Galenica στο πλαίσιο της μακροχρόνιας και αδιάκοπης προσφοράς της προς τον άνθρωπο και ιδιαίτερα τα παιδιά, συνεργάζεται με μη κερδοσκοπικούς φορείς και οργανισμούς στηρίζοντας το πολύτιμο έργο και την σπουδαία προσπάθεια τους. Επί σειρά ετών, η Galenica βρίσκεται συνοδοιπόρος στο ταξίδι της προσφοράς και συνεισφορά της Ανοικτής Αγκαλιάς των Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής & Ιατρικής. Για την κοινή αυτή πορεία και αναγνωρίζοντας την πολύτιμη συμβολή της Galenica στην υλοποίηση του ανθρωποκεντρικού της σκοπού, η Ανοικτή Αγκαλιά των Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής & Ιατρικής, τίμησε την φαρμακευτική εταιρία με αναμνηστική τιμητική πλακέτα.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.