«ΤΡΙΠΛΕΞ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ» ΔΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!

Facebooktwitterpinterest

Η Σουηδική Κρέμα που Έγραψε Ιστορία!
Η MBC RETINOL-A με την ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ,

Δυναμική επιστροφή για την πανίσχυρη κρέμα Σουηδική Retinol-A, που κάνει θραύση εδώ και δύο δεκαετίες σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. και της αμερικανικής ηπείρου.
Μετά το ρεκόρ πωλήσεων, που έχει σημειώσει από την πρώτη της εμφάνιση στην Ελληνική αγορά, τώρα συνεχίζει με την Νέα Βελτιωμένη Σύνθεση της, την «Τρίπλεξ Αντιγηραντική Φόρμουλα», που προσφέρει ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα!
Με αυτήν την μοναδική σύνθεσή της, πετυχαίνουμε άριστα αποτελέσματα: μείωσης ρυτίδων, αντιμετώπισης σημάδια φωτογήρανσης, λάμψη και σύσφιξη. Και τώρα η νέα σύνθεση, με τα μοναδικά θρεπτικά συστατικά της, απευθύνεται και σε νεότερες ηλικίες των 30 και άνω. Τα αποτελέσματα γίνονται ορατά με την χρήση μόνο ενός προϊόντος ενώ καλύπτει τις ανάγκες που αφορούν όλο το πρόσωπο, την περιοχή των ματιών, του λαιμού αλλά και του ντεκολτέ με τη χρήση μόνο ενός προϊόντος!
Την νέα 100% αντιαλλεργική Σουηδική Retinol-A θα την βρείτε στην οικονομική τιμή των 60 ευρώ για τα 50ml, σε επιλεγμένα φαρμακεία και καταστήματα HONDOS. Για το κατάστημα κοντά σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 9681.317.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.