ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Facebooktwitterpinterest

Μεσοθεραπεία είναι η τεχνική που ανέπτυξε ο Dr. Micher Pistor. Η τεχνική αυτή στηρίζεται στην ανώδυνη έγχυση βιταμινών, μεταλλικών ιχνοστοιχείων και αντιοξειδωτικών παραγόντων κάτω απο το δέρμα.
Η χρήση τέτοιας θεραπείας έχει μεγάλη και ευρεία γκάμα εφαρμογών όπως, απώλεια βάρους, θεραπεία κυτταρίτιδος, νεανικότερο πρόσωπο, ντεκολτέ και χέρια. Η έγχυση του μείγματος των βιταμινών και άλλων παραγόντων γίνεται στην επιλεγμένη περιοχή που θέλουμε να διορθώσουμε.

Απώλεια βάρους

Ο τρόπος με τον οποίο δρά στο τοπικό πάχος έχει να κάνει με το μπλοκάρισμα των ερεθισμάτων αποθήκευσης λίπους και ενεργοποίησης ερεθισμών λιπόλυσης και κινητοποίησης λίπους απο τις λιποαποθήκες . Εάν αυτή η θεραπεία συνδιαστεί και με διαιτιτική αγωγή τότε το αποτέλεσμα μπορεί να είναι καταπληκτικό.

Μείωση της κυτταρίτιδας

Οι πλειονότητα των γυναικών άνω των 20 αναπτύσσουν το φαινόμενο φλοιό πορτοκαλιού, δηλαδή την εικόνα κυτταρίτιδας. Η κακή κυκλοφορία στο δέρμα και στο υποδόριο,η αδυναμία του συνδετικού ιστού , η συμφόρηση των λιποαποθηκών και η στάση του λεμφικού συστήματος, η απομάκρυνση ξένων σοιχείων και υγρών έχει σαν αποτέλεσμα την επιπλέον διόγκωση των διαμερισμάτων ανάμεσα στις ινώδεις ταινίες με προβολή του λίπους.
Η έγχυση των παραγόντων της μεσοθεραπείας βοηθάει στην καταπολέμηση όλων των γενεσιουργών αιτιών και βελτίωση της εικόνας του σώματος.

Νεανικότερο πρόσωπο και τράχηλος, ντεκολτέ και χέρια

Η έγχυση βιταμινών , αμινοξέων και αντιοξειδωτικών παραγόντων βοηθάει στην ενεργοποίηση παραγόντων κολλαγόνου, απομάκρυνση των οξειδωτικών ουσιών,λιπολυτική δράση στην περιοχή του τραχήλου και μια πιό φρέσκια εικόνα στο δέρμα.

Μοναδικό μειονέκτημα της θεραπείας αυτής είναι η ανάγκη επανάληψης της εφαρμογής είναι 3 φορές σε διάστημα 3 μηνών και αφού ολοκληρωθεί η θεραπεία θα πρέπει ανά έτος να επαναλαμβάνουμε μια αναμνηστική εφαρμογή.

Ο συνδιασμός των πιό πάνω εφαρμογών με ταυτόχρονη θεραπεία με microdermabration και therma cool μπορεί να δώσει εκπληκτικά αποτελέσματα.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.