Βλεφαροπλαστική με ραδιοσυχνότητες r/f και αυτόλογο ορό:

Facebooktwitterpinterest

μια αναίμακτη πλέον απάντηση στην φθορά του χρόνου
Το πέρασμα του χρόνου, αφήνει έντονα τα σημάδια του σένα από τα πιο καθοριστικά για την εμφάνιση μας, σημεία του προσώπου μας: τα άνω και κάτω βλέφαρα. Αρκεί να λάβουμε υποψίν μας το γεγονός ότι το δέρμα των βλεφάρων είναι το λεπτότερο του σώματος μας ( από 1 χιλ. πάχους και σχεδόν διαφανές κατά τόπους) για να αντιληφθούμε τα αντιαισθητικά αποτελέσματα της χαλάρωσης που μπορεί να υποστεί με τα χρόνια.
Η βλεφαροπλαστική αποτελεί μια επεμβατική διαδικασία κατά την οποία αφαιρείται δέρμα, μυϊκός ιστός και λίπος ανάλογα με την περίσσεια αυτών σε κάθε βλέφαρο. Οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται είναι ποικίλες και η τελική επιλογή εξαρτάται από την κατάσταση του ασθενή και την τελική εμπεριστατωμένη γνώμη του ειδικού γιατρού.
Αυτό που αποτελεί ωστόσο επιθυμία του ασθενή και στόχο του ιατρού, είναι η όσο το δυνατόν πιο αναίμακτη επέμβαση και οι όσο το δυνατόν λιγότερες εκχυμώσεις και αιματώματα που αποτελούν και μια δυσάρεστη μετεγχειρητική εικόνα για τον ασθενή. Εδώ έρχονται οι ραδιοσυχνότητες σε συνδυασμό με τον αυτολόγο ορό του ασθενή, να δώσουν λύση και να μετριάσουν στο μέγιστο βαθμό αυτά τα σημεία που αποτελούν και τους λόγους για τους οποίους πολλές φόρες ο υποψήφιος ασθενής εμφανίζεται διστακτικός στο να προσφέρει στον εαυτό του αυτό το δώρο της πιο νεανικής εμφάνισης.
Απαραίτητος κρίνεται ο προεγχειρητικός έλεγχος με την οφθαλμολογική εξέταση που περιλαμβάνει: μέτρηση οπτικής οξύτητας, απόκλιση ύπαρξης ξηροφθαλμίας, απόκληση πτώσης άνω βλέφαρου η οφρύος. Για το άνω βλέφαρο γίνεται μέτρηση του ύψους της δερματικής πτυχής και σχεδιασμό της παλαιάς κ νέας δερματικής πτυχής με ένωση των δυο γραμμών κοντά στην περιοχή του εσω και έξω κανθού έτσι αποκαλύπτεται η περίσσεια του δερματομυικου ιστού και του λίπους που θα αφαιρεθεί.
Πριν ξεκινήσει αυτή καθαυτή η διαδικασία, γίνεται αιμοληψία από τον ασθενή για τη δημιουργία του αυτολόγου ορού του. Ο ορος αυτός περιέχει διαφόρους παράγοντες πηκτικότητας, προθρομβίνη και θρομβοβλαστινη. Η πραγματοποίηση τοπικής αναισθησίας σε συνδυασμό με τον αυτολογο ορό του ασθενή περιορίζει τις εκχυμώσεις και τα αιματώματα που αφήνει μετεγχειρητικά η κλασική βλεφαροπλαστικη με σκέτη τοπική αναισθησία.
Με το μηχάνημα των ραδιοσυχνοτήτων επιτυγχάνεται αφαίρεση ταυτόχρονα με αιμόσταση δέρματος, μυϊκού ιστού και λίπους που περισσεύει στο άνω κ στο κάτω βλέφαρο. Γίνεται συρραφή και επανεγχυση σκέτου αυτολογου ορού για καλύτερη επούλωση στα επιθυμητά σημεία. Ο ασθενής εντος 1 ώρας επιστρέφει στο σπίτι του. Η αφαίρεση των ραμμάτων γίνεται σε 3 ήμερες και η επιστροφή στις καθημερινές ασχολίες του εντος ολίγων ημερών.
Η βλεφαροπλαστική με R/F κ έγχυση αυτολογου ορού, αποτελεί την ιδανική επιλογή για τον πιο απαιτητικό γιατρό αλλά και τον σύγχρονο άνθρωπο που επιθυμεί να βελτιώσει την εμφάνιση του με τον όσο το δυνατόν λιγότερο πόνο, το όσο δυνατόν λιγότερο αίμα, τις όσο το δυνατόν λιγότερες εκχυμώσεις κ αιματώματα στο μικρότερο δυνατό χρόνο, για να επιστρέψει στις δραστηριότητες του υγιής και πιο νέος.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.