5ο Διεπιστημονικό Συμπόσιο Βελονισμού

Η εμπειρία του βελονισμού: 7 και πλέον βασικοί λόγοι για να τη δοκιμάσετε Facebooktwitterpinterest

Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι,

ο Επιστημονικός Σύλλογος Ιατρών Βελονισμού Ελλάδας διοργανώνει το 5ο Διεπιστημονικό Συμπόσιο Βελονισμού στην Αθήνα, στις 24 και 25 Ιουνίου 2017. Φέτος κεντρικό θέμα του συνεδρίου μας είναι ο πόνος. Όλες οι μορφές του πόνου επηρεάζουν την ποιότητα ζωής του ανθρώπου, την παραγωγικότητα, την αποτελεσματικότητα του καθώς και την οικονομία.

Η εφαρμογή του βελονισμού στον πόνο, οξύ και χρόνιο, σωματικό ή ψυχικό είναι ίσως η πιο διαδεδομένη ένδειξή του. Σύμφωνα με την σύγχρονη έρευνα, η κεντρική δράση του βελονισμού προκαλεί μείωση της μετάδοσης και της αντίληψης του πόνου.
Στο συνέδριο θα γίνουν διαλέξεις και workshop για όλες τις κλινικές εφαρμογές του βελονισμού αλλά και για ότι αφορά τις εξελίξεις στην σύγχρονη έρευνα.
Γιατροί, βιολόγοι, φυσικοί και οι ψυχολόγοι από την Ελλάδα και άλλες χώρες θα συζητήσουν και αναλύσουν τους τρόπους που ο βελονισμός μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του σωματικού και ψυχικού πόνου. Θα περιγραφούν όλες οι τεχνικές που εφαρμόζονται κλινικά και αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τον πόνο.
Θα χαρούμε πολύ αν βρίσκεστε μαζί μας σε αυτή την ενδιαφέρουσα επιστημονική αναζήτηση.

Dr. Κωνσταντίνα Θεοδωράτου MD, MSc, Med.Psych, AABMRC Fellowship, President of ICMART, President of SAMAG, Πρόεδρος του IASY

Κράτα το

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.