11ο Σεμινάριο Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου,

Facebooktwitterpinterest

iaso13.06.13 στο ΙΑΣΩ

 Η ανάγκη για πρακτική άσκηση των γυναικολόγων σε μεθόδους αντιμετώπισης ασθενών με HPV σχετιζόμενες βλάβες είναι σήμερα μεγαλύτερη από ποτέ. Στην προσπάθεια αυτή, και μέσα στο πλαίσιο του 11ου Ευρωπαϊκού Σεμιναρίου Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου θα πραγματοποιηθεί στην Κλινική ΙΑΣΩ, Λεωφ. Κηφισίας 37-39 Μαρούσι, την Πέμπτη 13 Ιουνίου, το πρακτικό μέρος “Hands on” του σεμιναρίου. Το θεωρητικό μέρος  θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 και Σάββατο 15 Ιουνίου του 2013 στο ΗILTON Aθηνών.

 

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του σεμιναρίου και Πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΙΑΣΩ, Καθηγητή κ. Εμμανουήλ Διακομανώλη θα δοθεί έμφαση στην θεραπεία των προκαρκινικών αλλοιώσεων του κατώτερου γεννητικού συστήματος της γυναίκας. Η πρακτική αυτή άσκηση στην Κλινική ΙΑΣΩ, περιλαμβάνει μικρές ομάδες ιατρών και έχει σχεδιαστεί να είναι άμεσα διαδραστική με τους εκπαιδευτές για να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η επιστημονική αυτή εκδήλωση είναι ειδικά σχεδιασμένη για να βοηθήσει τον εκπαιδευόμενο ιατρό στη διαχείριση και αντιμετώπιση ιδιαίτερων κλινικών προβλημάτων.

 

Το Ευρωπαϊκό Σεμινάριο Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου, το οποίο επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς στην Ελλάδα και τελεί υπό την Αιγίδα της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Κολποσκόπησης, της Ελληνικής Εταιρείας Παθολογίας Τραχήλου και Κολποσκόπησης και της Α’ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

 

 

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.