Η περιοδεία για το Σύνδρομο Down σε όλη την Ελλάδα ξεκινά!

Facebooktwitterpinterest

Αυτή την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου από τον Δήμο Αλίμου και συνεχίζεται Σάββατο 23/1 και Κυριακή 24/1 στους Δήμους της Ραφήνας και της Νέας Σμύρνης αντίστοιχα. Ξεκινάμε μια εκστρατεία γνώσης για την υπέρβαση της προκατάληψης. Προσκαλούμε γονείς, εκπαιδευτικούς, επιστήμονες, φοιτητές και κάθε ενδιαφερόμενο να παραβρεθεί στις συναντήσεις μας.
sunday-17Η περιοδεία έχει σκοπό την ανταλλαγή εμπειριών, πληροφοριών, απόψεων και φυσικά, την αλληλοβοήθεια. Θα παρουσιασθούν ο Σύλλογος Ηλιαχτίδα, καθώς επίσης και εισηγήσεις επιστημόνων. Περαιτέρω, θα δημιουργηθούν ομάδες εργασίας με θέματα συζητήσεων: την πρώιμη παρέμβαση, την ιατρική ανάπτυξη, την εκπαίδευση, την κοινωνικοποίηση, την διατροφή, την συμπεριφορά και την υποστηριζόμενη εργασία των ατόμων με Σύνδρομο Down.
Πληροφορίες: Δήμος Αλίμου 22/1 και ώρα 3:00 μμ έως 7:00 μμ Διεύθυνση: Λ. Ιωνίας 96 Άνω Καλαμάκι, Πολιτιστικό Κέντρο Δήμος Ραφήνας 23/1 και ώρα 11:00 πμ έως 3:00 μμ Διεύθυνση: Αγ. Χρυσοστόμου Σμύρνης 10 (Δημοτικό σχολείο) Δήμος Νέας Σμύρνης 24/1 και ώρα 11:00 πμ έως 3:00 μμ Διεύθυνση: Πλαστήρα 57 Χώρος Γ ΚΑΠΗ Νέα Σμύρνη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942660250 web site: www.amfinomi.eu

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.