Ένα νέο προϊόν που βοηθά στη διατήρηση της τακτικής και φυσιολογικής λειτουργίας του εντέρου,

Facebooktwitterpinterest

με «φυσικό» τρόπο – το Dulcofibre® – διατίθεται από τον Σεπτέμβριο 2009 στην ελληνική αγορά από την Boehringer Ingelheim.

Το Συμπλήρωμα Διατροφής Dulcofibre, μπορεί να χρησιμοποιηθεί συμπληρωματικά με τη χρήση ενός φαρμάκου για τη δυσκοιλιότητα, με στόχο τη ρύθμιση της εντερικής λειτουργίας και την αποφυγή της συνεχούς και μακροχρόνιας χρήσης του φαρμάκου.

Στη δυσκοιλιότητα το φάρμακο εξασφαλίζει την αποτελεσματική και προγραμματισμένη δράση και η συνέχιση της αντιμετώπισης του προβλήματος με Dulcofibre® αποτελεί συνιστώμενη λύση για σωστή και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του για όσο καιρό αυτό απαιτείται.

Το Dulcofibre® περιέχει γλυκομαννάνη (2.5g ανά φακελλίσκο), η οποία είναι μια διαλυτή φυτική ίνα που δεσμεύει μεγαλύτερη ποσότητα νερού από άλλες, πιο παραδοσιακές ίνες. Όταν λαμβάνεται τακτικά, έχει αποδειχθεί ότι υποβοηθά τη διατήρηση της ομαλής λειτουργίας του εντέρου διατηρώντας το «τακτικό» κάθε μέρα.

Η επιπρόσθετη πρεβιοτική δράση διεγείρει την αύξηση των ωφέλιμων βακτηρίων στο έντερο, βελτιώνοντας την πέψη και την κινητικότητα του εντέρου, με αποτέλεσμα τη διατήρηση της ομαλής εντερικής δραστηριότητας..

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.