Συνεχίζουμε να βελτιώνουμε την φυσική μας κατάσταση με σύμμαχο τα επιθέματα Hansaplast

Συνεχίζουμε να βελτιώνουμε την φυσική μας κατάσταση με σύμμαχο τα επιθέματα Hansaplast Facebooktwitterpinterest

 Η καθημερινή άσκηση είναι ιδιαίτερα σημαντική για την διατήρηση της σωματικής αλλά και ψυχικής μας υγείας. Επιπλέον, μας βοηθά να διατηρήσουμε την καλή φυσική μας κατάσταση, η οποία αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία για την επιτυχή διεκπεραίωση των καθημερινών μας υποχρεώσεων, καθώς και την αύξηση της αντοχής μας.

Πολλές φορές, οι ρυθμοί της καθημερινότητας αλλά και διάφοροι μικροτραυματισμοί που μπορεί να προκύψουν, μας κρατούν μακριά από την άθληση και τις αγαπημένες μας δραστηριότητες. Hισχυρή θέληση για βελτίωση της υγείας μας αλλά και τα προϊόντα Hansaplast που μας στηρίζουν από το 1922, είναι όλα όσα χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε δυναμικά να κινούμαστε προς την επίτευξη των στόχων μας.

Το Hansaplast, έχει ως απόλυτη προτεραιότητα την δημιουργία καινοτόμων προϊόντων, καθώς και την εξέλιξη εκείνων που υπάρχουν ήδη στην αγορά, ώστε να εναρμονίζονται με τις νέες ανάγκες που προκύπτουν καθημερινά. Έτσι, η καινοτομία και η εξέλιξη αυτή, οδηγούν στην κάλυψη των ατομικών μας αναγκών  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τα επιθέματα Hansaplast, μας αφορούν όλους: Από εκείνον που αθλείταιμε σκοπό να βελτιώσει την υγεία του, μέχρι εκείνον που ασχολείται με κάποιο άθλημα σε επαγγελματικό επίπεδο, από τρέξιμο μέχρι αναρρίχηση, από το αγαπημένο μας fitnessactivity μέχρι την συμμετοχή σε κάποια μεγάλη διοργάνωση, τα FlexibleXL/XXLεπιθέματα είναι δίπλα μας και μας καλύπτουν.

 ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τα επιθέματα HansaplastFlexibleElasticXL/XXL, προσφέρουν την στήριξη που χρειαζόμαστε για την καθημερινή μας άσκηση και μας καλύπτουν, καθώς χάρη στο μεγαλύτεροτους μέγεθος και την ελαστικότητάτους, προσφέρουν καλύτερη κάλυψη στις πληγές σε σημεία με αρθρώσεις, όπως γόνατακαι αγκώνες. Σφραγίζουν περιμετρικά την πληγή και αποτρέπουν τη μόλυνση, χωρίς να εμποδίζουν την κίνηση, καθώςείναι εύκαμπτα, ιδανικά για τις αρθρώσεις και ακολουθούν τις κινήσεις του σώματος. Φέρουν ασπίδα προστασίας από τις βρωμιές και τα βακτηρία, που αποτρέπει το 99% αυτών να εισέλθουν στην πληγή, είναι ανθεκτικά στο νερό και επιτρέπουν στην επιδερμίδα να αναπνέει. Η γάζα του επιθέματος προστατεύει την πληγή χωρίς να κολλάει σε αυτή, ενώ η δυνατή επικόλλησή τους εξασφαλίζει πως το επίθεμα θα παραμείνει στη θέση του κατά την έντονη δραστηριότητα.

 #ΣεΚαλύπτουμε #LifeUninterrupted #HansaplastGreece #Hansaplast

Συνεχίζουμε να βελτιώνουμε την φυσική μας κατάσταση με σύμμαχο τα επιθέματα Hansaplast

Σχετικά με την Beiersdorf AG

Η εταιρία καλλυντικών Beiersdorf AG είναι ο κορυφαίος πάροχος καινοτόμων και υψηλής ποιότητας προϊόντων για τη φροντίδα της επιδερμίδας, με περισσότερα από 135 χρόνια εμπειρίας.
Η εταιρεία εδρεύει στο Αμβούργο, απασχολεί περισσότερους από 20.000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο και είναι εισηγμένη στο DAX, τον δείκτη του Χρηματιστηρίου της Φρανκφούρτης που παρακολουθεί τις 30 μεγαλύτερες γερμανικές εταιρείες. Το οικονομικό έτος 2019 η Beiersdorf σημείωσε πωλήσεις ύψους 7,6 δις €. Το επιτυχημένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της περιλαμβάνει κορυφαίες και παγκοσμίου φήμης μάρκες, συμπεριλαμβανομένης της NIVEA –  της Νο1 μάρκας περιποίησης και φροντίδας της επιδερμίδας παγκοσμίως* – τη Eucerin, Hansaplast / Elastoplast και LaPrairie. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται και επιλέγουν καθημερινά τα καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα της Beiersdorf. Επίσης, γνωστές μάρκες όπως Labello, Aquaphor, Florena, 8X4, Hidrofugal, atrix, Maestro και Coppertone εμπλουτίζουν περαιτέρω το άκρως επιτυχημένο χαρτοφυλάκιό της. Η θυγατρική εταιρία tesa SE είναι ένας από τους παγκόσμιους κύριους κατασκευαστές αυτοκόλλητων προϊόντων και συστημάτων για τη βιομηχανία, το εμπόριο και τους καταναλωτές.

* Source: Πηγή: Euromonitor International Limited. NIVEA ως παγκόσμια μάρκα στις κατηγορίες Περιποίηση Σώματος, Περιποίηση Προσώπου και Περιποίηση Χεριών, στον τομέα της λιανικής, 2019.

 

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.