Janssen Ελλάδος – Χρυσό Βραβείο και Διάκριση στον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης CR Index

Janssen Ελλάδος - Χρυσό Βραβείο και Διάκριση στον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης CR Index Facebooktwitterpinterest

Μ.Παπαταξιάρχης: «Οι νέες διακρίσεις αποδεικνύουν την αφοσίωσή μας στο έργο μας».

H Janssen Ελλάδος, φαρμακευτική εταιρία του ομίλου Φροντίδας Υγείας Johnson & Johnson, έλαβε Χρυσό Βραβείο (Gold Award) από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης (Corporate Responsibility Institute) για τις επιδόσεις της στην εφαρμογή υπεύθυνων εταιρικών πρακτικών, βάσει του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης (CR Index).

Επίσης, απέσπασε την τιμητική διάκριση Best Progress Gold Award, ως η εταιρία με τη μεγαλύτερη πρόοδο μεταξύ των εταιριών που βρέθηκαν στο επίπεδο Gold,  καθώς και ειδικό έπαινο για την ιδιαίτερα υψηλή επίδοση στον πυλώνα ‘ΑΓΟΡΑ’, που αφορά στον υψηλό βαθμό πελατοκεντρικής προσέγγισης της Janssen.

Πρόκειται για την τρίτη βράβευση της Janssen Ελλάδος στο πλαίσιο του CR Index, που είναι ένα αξιόπιστο, στρατηγικό εργαλείο αξιολόγησης και σημείο αναφοράς για την αναγνώριση των επιδόσεων των εταιρειών σε θέματα ΕΚΕ με βάση διεθνή κριτήρια.

Μ.Παπαταξιάρχης: «Οι νέες διακρίσεις αποδεικνύουν την αφοσίωσή μας στο έργο μας»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά με τη σημαντική αυτή διάκριση, ο κος Μάκης Παπαταξιάρχης, Διευθύνων Σύμβουλος Janssen Ελλάδος, δήλωσε σχετικά: «Η σταθερή πρόοδος που για τρίτη συνεχή χρονιά σημειώνουμε, φέρνει νέες διακρίσεις οι οποίες αποδεικνύουν την υψηλή επικέντρωση και μακροχρόνια δέσμευση της Janssen Ελλάδος, για ουσιαστική ενσωμάτωση υπεύθυνων και βιώσιμων επιχειρηματικών πρακτικών στην εταιρική στρατηγική της. Με προτεραιότητά μας τον ασθενή, ενεργή συμμετοχή στην κοινωνία και όραμα ένα καλύτερο αύριο για όλους, θα συνεχίσουμε να συνεισφέρουμε, ενισχύοντας συνεχώς το θετικό, εταιρικά υπεύθυνο αποτύπωμά μας».

Σχετικά με το CRI

Το Ινστιτούτο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (Corporate Responsibility Institute) είναι μία Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που έχει αναλάβει την αποκλειστική εκπροσώπηση του CR Index στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Business in the Community (BITC). Πρόσφατα συμπλήρωσε 11 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, έχοντας υποστηρίξει περισσότερες από 50 εταιρείες και οργανισμούς από 12 διαφορετικούς κλάδους να οργανώσουν και να συστηματοποιήσουν την προσέγγισή τους στην Εταιρική Υπευθυνότητα.

 

Σχετικά με τη Janssen

Στη JANSSEN, είμαστε αφοσιωμένοι στην αντιμετώπιση και επίλυση κάποιων από τις πιο σημαντικές ανεκπλήρωτες ιατρικές ανάγκες της εποχής μας στην ογκολογία, την ανοσολογία, τις νευροεπιστήμες, τις λοιμώδεις νόσους και τα εμβόλια, καθώς και τις καρδιαγγειακές και μεταβολικές νόσους.

Καθοδηγούμενοι από τη δέσμευσή μας προς τους ασθενείς, αναπτύσσουμε νέα προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις φροντίδας υγείας για την παροχή βοήθειας στους ανθρώπους με σοβαρές νόσους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Εκτός από τα καινοτόμα φάρμακά της, η Janssen-Cilag International NV και οι θυγατρικές της σε όλο τον κόσμο βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της ανάπτυξης πρωτοβουλιών εκπαίδευσης και δημόσιας πολιτικής για την εξασφάλιση πρόσβασης στις πιο πρόσφατες θεραπευτικές πληροφορίες, τις υπηρεσίες υποστήριξης και την ποιοτική φροντίδα για τους ασθενείς και τις οικογένειές τους, τους φροντιστές και τους υποστηρικτές τους, καθώς και για τους επαγγελματίες υγείας.

 

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.