1η Ημερίδα για τη φροντίδα υγείας κοριτσιών και γυναικών με σύνδρομο Turner

1η Ημερίδα για τη φροντίδα υγείας κοριτσιών και γυναικών με σύνδρομο Turner Facebooktwitterpinterest

Αποτελεί τιμή και χαρά να σας προσκαλέσουμε στην «1η Ημερίδα για τη φροντίδα υγείας κοριτσιών και γυναικών με σύνδρομο Turner», που οργανώνει η Δ΄ Παιδιατρική Κλινική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Α´ Παιδιατρική Κλινική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας – Πανελλήνιας Ένωσης Ενδοκρινολόγων, της Ελληνικής Εταιρείας Παιδικής και Εφηβικής Ενδοκρινολογίας και της Ελληνικής Εταιρείας Παιδικής και Νεανικής Γυναικολογίας.

Η Ημερίδα διοργανώνεται για πρώτη φορά και θα εστιάσει στις σύγχρονες κατευθυντήριες οδηγίες και στις νέες εξελίξεις σχετικά με τη συνολική παρακολούθηση της υγείας των κοριτσιών και γυναικών με σύνδρομο Turner.

 

Απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες υγείας που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη φροντίδα τους όπως επίσης και στα ίδια τα άτομα με σύνδρομο Turner και τις οικογένειές τους.

 

Η «1η Ημερίδα για τη φροντίδα υγείας κοριτσιών και γυναικών με σύνδρομο Turner» θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 21 Ιουνίου 2019, στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου».

ΕΓΓΡΑΦΗ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο turnersyndrome@artion.com.gr ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ημερίδας www.turnersyndrome.gr

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.