Lifting με Νήματα

Facebooktwitterpinterest

Το lifting κατευθυνόμενης κολλαγονογένεσης με νήματα πολυδιοξανόνης (PDO) (μονόκλωνα-Monofilament και σπειροειδή- Screw), είναι μια ασφαλής και διαδεδομένη μέθοδος αναζωογόνησης του προσώπου.
Τα νήματα PDO είναι ράμματα που χρησιμοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια στην αγγειοχειρουργική, είναι πλήρως απορροφήσιμα και υδρολύονται σε CO₂ και H₂O.
Χρησιμοποιώντας μια λεπτή βελόνα δημιουργείται ένα εσωτερικό πλέγμα νημάτων μέσα στο δέρμα, ώστε να υποστηριχθούν και να ανορθωθούν όλοι οι ιστοί.

Παράλληλα με τον ερεθισμό του δέρματος από την εφαρμογή της βελόνας αλλά και από την αποδόμηση του υλικού παράγεται κολλαγόνο το οποίο παρατείνει το αποτέλεσμα της θεραπείας.
Η μέθοδος είναι απόλυτα ασφαλής και ανώδυνη. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό και άμεσα εμφανές, για το λόγο αυτό χαρακτηρίζεται “lunch time treatment”. Μια ιδιαίτερη κατηγορία νημάτων είναι τα αγκιστροειδή νήματα PDO COG, τα οποία αποτελούνται από άγκιστρα τα οποία μας δίνουν τη δυνατότητα εξωτερικής έλξης του δέρματος προς την επιθυμητή κατεύθυνση, ώστε να ανορθώσουμε τις περιοχές με έντονη χαλάρωση.
Τα νήματα σίγουρα δεν αντικαθιστούν τις χειρουργικές επεμβάσεις, αλλά αποτελούν μία πολύ καλή εναλλακτική λύση για τα άτομα που θέλουν μεν να βελτιώσουν περιοχές του προσώπου με σημαντική χαλάρωση αλλά χωρίς χειρουργική επέμβαση.

 

 

 

 

 

 

Δέσποινα Παπαθεμελή

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.