Προσφορά απωθητικών σπρέι κουνουπιών Jungle Formula για ενήλικες και παιδιά στα Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων στη Ριτσώνα

Facebooktwitterpinterest

H Omega Pharma, αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «Δεσμός» στην κοινωνία, προσέφερε πάνω από 800 τεμάχια απωθητικών σπρέι κουνουπιών Jungle Formula.

Όλα τα προϊόντα δόθηκαν στα Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων στη Ριτσώνα Χαλκίδας, με σκοπό να καλύψουν τις ανάγκες των προσφύγων για μέγιστη προστασία από τα κουνούπια κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

H Omega Pharma προσέφερε προϊόντα απ’ όλη τη σειρά Jungle Formula, η οποία είναι εγκεκριμένη από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γενική Δ/νση Φυτικής Παραγωγής – Τμήμα Γεωργικών Φαρμάκων.

Πιο συγκεκριμένα, δόθηκαν τα εξής σκευάσματα: Jungle Formula Maximum Original, το οποίο είναι το μοναδικό απωθητικό με DEET σε περιεκτικότητα 50% που κυκλοφορεί στα φαρμακεία και απωθεί τα είδη κουνουπιών Aedes aegypti και Aedes albopictus (κουνούπι τίγρης) που είναι φορείς του ιού Ζίκα, Jungle Formula Kids για παιδιά άνω των 2 ετών και ιδανικό για χρήση εντός και εκτός σπιτιού και Jungle Formula Strong Soft Care με Ικαριδίνη σε περιεκτικότητα 20% και καταπραϋντικά συστατικά για καθημερινή προστασία από τα κουνούπια.

 

Σχετικά με την Omega Pharma Hellas

Η Omega Pharma Hellas είναι μέλος του πολυεθνικού Ομίλου εταιρειών Omega Pharma, με κεντρικά γραφεία στο Βέλγιο. Στην Ελλάδα ξεκίνησε τη δραστηριότητά της τον Ιανουάριο του 2003, προερχόμενη από την εξαγορά του μεγαλύτερου μέρους του κλάδου OTC της εταιρείας Π. Ν. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ Α.Ε. Η επιτυχημένη πορεία της Omega Pharma στο τμήμα των καταναλωτικών προϊόντων φαρμακείου την καθιστά ηγετικό παίκτη στην πανευρωπαϊκή αγορά των OTC. Η Omega Pharma Hellas ακολουθεί τη ραγδαία ανάπτυξη του Ομίλου, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική του παρουσία στην ελληνική αγορά των OTC. Διαχειρίζεται ένα δυναμικό χαρτοφυλάκιο προϊόντων OTC καθώς και καλλυντικών, το οποίο ανανεώνεται συνεχώς με νέα καινοτόμα προϊόντα, σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές εξελίξεις.

Σχετικά με τη σειρά Jungle Formula

Η σειρά απωθητικών κουνουπιών Jungle Formula προσφέρει τη καλύτερη προστασία για κάθε περίσταση και αποτελεί προϊόν με ισχυρή αποτελεσματικότητα. Η σειρά αποτελείται από τέσσερα προϊόντα (Jungle Formula Kids, Jungle Formula Strong Original, Jungle Formula Strong Soft Care και Jungle Formula Maximum Original), είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γενική Δ/νση Φυτικής Παραγωγής – Τμήμα Γεωργικών Φαρμάκων, και εγγυώνται την ασφάλεια αλλά και την προστασία των καταναλωτών, ενώ οι δραστικές ουσίες που περιέχουν  θεωρούνται, σύμφωνα με τις συστάσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ, ως οι πλέον αποτελεσματικές. Η σειρά είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στα φαρμακεία.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.