Institute of Life – IASO: Πρωτοπορεί και προσφέρει 5 δωρεάν κύκλους εξωσωματικής

Facebooktwitterpinterest

Με αφορμή τον εορτασμό των 20 χρόνων λειτουργίας του ΙΑΣΩ και την Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας, η Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Institute of Life – IASO προσφέρει 5 Δωρεάν Κύκλους Εξωσωματικής, με διαγωνισμό στο Facebook.

Για μία ακόμη φορά, το ΙΑΣΩ, το Νο. 1 Μαιευτήριο στην Ελλάδα, και το Institute of Life – IASO, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο προηγμένα Κέντρα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ευρώπη, υποστηρίζουν έμπρακτα τη δημιουργία οικογένειας.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, επισκεφθείτε τη σελίδα του Ομίλου ΙΑΣΩ στο Facebook (www.facebook.com/omilosiaso).

 

Λίγα λόγια για το Institute of Life – IASO

Το Institute of Life – IASO είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο προηγμένα Κέντρα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ευρώπη, το οποίο δημιουργήθηκε μέσα στο ΙΑΣΩ, την κορυφαία Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική, στην Ελλάδα. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του, χρησιμοποιείται η πιο εξελιγμένη τεχνολογία (RI Witness, Time lapse) κι εφαρμόζονται καινοτόμες θεραπείες και τεχνικές.

Συνδυάζοντας, το άριστο επιστημονικό προσωπικό με το υπερσύγχρονο εμβρυολογικό εργαστήριο που διαθέτει τα πλέον εξελιγμένα συστήματα παρακολούθησης εμβρύων (time lapse), το Institute of Life – IASO, παρέχει ό, τι καλύτερο διαθέτει η σύγχρονη Ιατρική εξασφαλίζοντας τη σταθερή επίτευξη υψηλών ποσοστών επιτυχίας.

Το επιστημονικό προσωπικό του Institute of Life – IASO,  είναι πλήρως αφοσιωμένο στις ανάγκες του κάθε ζευγαριού επιλέγοντας προσεκτικά και σχολαστικά την καταλληλότερη θεραπεία, μέσα από όλο το φάσμα των τεχνικών υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Για περισσότερες πληροφορίες www.iolife.eu

 

Κράτα το

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.