“ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΖΩΗΣ…ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑΣ”

Facebooktwitterpinterest

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ EUROMEDICA ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Με τη νέα χρονιά η EUROMEDICA ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΝΙΚΗΣ μας βοηθάει να φροντίσουμε την υγεία μας. Προσφέρει σε κάθε γυναίκα τη δυνατότητα για μία Δωρεάν Προληπτική Ιατρική Εξέταση από ειδικό ιατρό εξειδικευμένο στην αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.

Η εξέταση θα πραγματοποιείται καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, στα εξωτερικά ιατρεία της Κλινικής από τις 6.00 μμ έως τις 9.00 μμ κατόπιν ραντεβού.

Για ραντεβού οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνήσουν με τα εξωτερικά ιατρεία της κλινικής ή να καλέσουν στα τηλέφωνα 2310 895136 & 2310 895161.

Ισχύει για όσα ραντεβού κλειστούν τηλεφωνικά μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου.

Οι εξετάσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, εφόσον τα ραντεβού έχουν κλειστεί πριν και την 31η Ιανουαρίου.

Το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΖΩΗΣ…ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑΣ» έχει στόχο την ευαισθητοποίηση και την κινητοποίηση  για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Η EUROMEDICA ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ σε συνεργασία με το ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣΤΟΥ, θέλει να συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του προβλήματος που απασχολεί σήμερα χιλιάδες γυναίκες, παρέχοντάς τους το «έναυσμα» για την ανάπτυξη μίας συμπεριφοράς πρόληψης.

Η ολοκληρωμένη διαδικασία διαγνωστικού ελέγχου μαστού ξεκινάει από τον κλινικό έλεγχο, την εξέταση που σας προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ μέχρι και την 31η Ιανουαρίου.

Παράλληλα το πρόγραμμα θα ενημερώνει τις γυναίκες της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής, σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, καθημερινά μέσω ίντερνετ και μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Στη EUROMEDICA ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «λειτουργούμε» με την πίστη ότι η ενημέρωση και η πρόληψη μπορεί να σώσει ζωές.

Ο καρκίνος του μαστού έχει εξαιρετικά ποσοστά ίασης εάν διαγνωστεί έγκαιρα!

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.