Γονιδιακό τεστ για την εκγύμνασή σας

Facebooktwitterpinterest

Ένα γονιδιακό τεστ μέσω ίντερνετ αναλαμβάνει την εκγύμναση σας και σας κάνει να κερδίσετε το στοίχημα για θεαματικά αποτελέσματα από την προπόνησή σας.
Το DNA σας θα σας δείξει πώς πρέπει να γυμναστείτε, αρκεί να αποστείλετε σφραγισμένο γενετικό υλικό στους ειδικούς. Βέβαια, αυτό δεν γίνεται ακόμα στην Ελλάδα, αλλά μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας ατομικό πρόγραμμα γυμναστικής στέλνοντας το DNA σας στην Αμερική ή στη Βρετανία.

Κι αν πιστεύετε ότι εσείς δεν είστε «φτιαγμένοι» για γυμναστική, ήρθε ο καιρός να μάθετε ότι δεν φταίτε εσείς, αλλά τα γονίδιά σας, μιας και αυτά μπορεί να έχουν σαφή «αντίσταση στην άσκηση».

Τι κάνει λοιπόν αυτό το τεστ; Εντοπίζει τα «τεμπέλικα» γονίδια και διορθώνει τα σφάλματα. Παράλληλα, διατίθεται ειδικό πρόγραμμα άσκησης που ονομάζεται γονιδιακή γυμναστική, μέσω της οποίας μπορεί ο καθένας να αποκτήσει το ιδανικό σώμα.

Το τεστ πωλείται περίπου 180 ευρώ μέσω διαδικτύου. Με την αγορά του, σας αποστέλλεται ένα πακέτο με ένα δοκιμαστικό σωλήνα και ένα μικρό βουρτσάκι που θα συγκεντρώσει το γενετικό υλικό από το εσωτερικό του στόματος του χρήστη και θα σφραγιστεί στον σωλήνα. Μετά τη συμπλήρωση σχετικού ερωτηματολογίου ολοκληρώνεται η προεργασία εν αναμονή της 17σελιδης ανάλυσης με πληροφορίες για την ιδανική άσκηση.

http://news.pathfinder.gr/

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.