ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΠΟ ΕΝΙ – ΕΟΠΥΥ

Η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας καταρρέει και εκπέμπει SOS! Facebooktwitterpinterest

Μετά από αόριστα και πολλαπλά μηνύματα ,( το λέμε συνέχεια και κάποια στιγμή θα το πετύχουμε ) , τον τελευταίο ενάμιση μήνα από τον ΙΣΑ , για επικείμενες πληρωμές των συμβεβλημένων συναδέλφων , από τον ΕΟΠΥΥ , η ΕΝΙ – ΕΟΠΥΥ σας ενημερώνει:

Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας – αρχές μεθεπόμενης , δηλαδή περίπου 11 – 14 Οκτωβρίου , θα πληρωθούν οι επισκέψεις Απριλίου ’13 στους κλινικούς και ο Μάρτιος ’13 στους εργαστηριακούς . Μετά από μερικές ημέρες , δηλαδή περίπου 18 – 21 Οκτωβρίου θα πληρωθούν οι πράξεις Φεβρουαρίου ’13 και μάλλον μαζί και οι πράξεις Μαρτίου ΄13 στους κλινικούς .

Η ΕΝΙ – ΕΟΠΥΥ αγωνίζεται , συμμετέχει και προσπαθεί , με όποια δυνατότητα έχει , να σας ενημερώνει υπεύθυνα και συγκεκριμένα για όλες τις εξελίξεις στον χώρο μας . Παράλληλα μάχεται ώστε να αυξηθούν τα δικαιώματα αλλά και η θέση των συμβεβλημένων ιατρών , είτε με ιδιωτικό ιατρείο , είτε με οποιαδήποτε σύμβαση εργασίας με τον ΕΟΠΥΥ . Στηρίξτε την ΕΝΙ – ΕΟΠΥΥ με απόψεις , θέσεις , συμμετοχή για το καλό όλων μας , αλλά και των επόμενων μετά από εμάς .

ΥΓ. Η ενημέρωση αυτή απευθύνεται σε όσους συναδέλφους αγωνιούν και οι αποδοχές από τον κακοπληρωτή ΕΟΠΥΥ , παίζουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά τους και στη συνέχιση του έργου τους . Αλλά και στους υπολοίπους οι οποίοι δεν περιμένουν να ζήσουν από αυτή τη σύμβαση , όμως πρέπει να συμβάλλουν ώστε να γίνει συνείδηση κάτι σημαντικό στην ιατρική κοινότητα . Όσο δεν διεκδικείς , παίρνουν σαν δεδομένο , ότι πρέπει να δουλεύεις δωρεάν. Αυτά πληρώνει σήμερα ο ιατρικός κόσμος .

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.