Hadassah: Αποτελεσματική εξυπηρέτηση ασθενών με… smartphone application

Facebooktwitterpinterest

201305 Hadassah smart appΗ εξυπηρέτηση των ασθενών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Hadassah της Ιερουσαλήμ, από τον Μάιο του 2013, μπήκε σε νέα εποχή, με τη δημιουργία μιας εφαρμογής (application) για έξυπνα τηλέφωνα (smartphone).

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή αυτή οι ασθενείς μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πολλές υπηρεσίες του Hadassah, όπως το να κλείσουν ραντεβού με γιατρό, να έχουν υπενθυμίσεις για τα ραντεβού τους, να παραλάβουν τα αποτελέσματα αναλύσεων και άλλων εξετάσεών τους ή απλώς για να βρουν οδηγίες για τη διαδρομή προς το Νοσοκομείο! Η εφαρμογή παρέχει ακόμα και τη δυνατότητα σε εγκύους που νιώθουν ότι πλησιάζει η ώρα για να γεννήσουν να κάνουν την εγγραφή τους καθώς βρίσκονται στον δρόμο για το Νοσοκομείο!

 

Αυτή δεν είναι η πρώτη εφαρμογή για έξυπνα τηλέφωνα του Hadassah, η πρώτη ήταν απλώς ένας ενημερωτικός μηχανισμός για την ιστορία και τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου. Τώρα βρίσκεται σε διαδικασία δημιουργίας η αγγλική έκδοση της νέας εφαρμογής, ενώ μελετούνται άλλες υπηρεσίες που μέσω των έξυπνων κινητών θα μπορούσαν να κάνουν ακόμα πιο απλή την εξυπηρέτηση των ασθενών. Για όλες αυτές τις λύσεις το Hadassah έχει ειδικό τμήμα Συστημάτων Πληροφορικής.

 

Η νέα εφαρμογή παρέχεται δωρεάν για όλα τα είδη έξυπνων τηλεφώνων από τις σελίδες παροχής της κάθε εταιρείας (Google Play και App Store).

 

Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Hadassah (www.hadassah-med.com) των Ιεροσολύμων είναι σήμερα ένα από τα σημαντικότερα νοσοκομειακά κέντρα αλλά και κέντρα ιατρικής έρευνας, της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής. Παρέχει ιατρική περίθαλψη και θεραπεία σε περισσότερο από ένα εκατομμύριο ανθρώπους, από όλο τον κόσμο, κάθε χρόνο. Μεγάλος αριθμός ασθενών από την Κύπρο και την Ελλάδα επισκέπτονται, κάθε χρόνο, το Hadassah για διάγνωση ή για θεραπείες, πολλές από τις οποίες προσφέρονται μόνο από το νοσοκομείο αυτό.

 

Ο ιατρικός οργανισμός iMER (www.imer.biz) είναι το διεθνές γραφείο ασθενών του Νοσοκομείου Hadassah. Η iMER, σε συνεργασία με το Hadassah, προσφέρει υπηρεσίες αξιολόγησης της κατάστασης ενός ασθενούς, ετοιμασίας σωστού ιατρικού πλάνου και παραπομπής στο ανάλογο τμήμα του Hadassah.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.