Lifting χωρίς νυστέρι

Facebooktwitterpinterest

Τα τελευταία χρόνια καθώς οι ανάγκες για πιο νεανικό δέρμα , μετά την ηλικία των 40 ετών, λόγω των εργασιακών και κοινωνικών απαιτήσεων, αυξάνονται, η επιθυμία για πιο φρέσκο και δυνατό, σφριγηλό δέρμα είναι ιδιαίτερα έντονη, τόσο για τις γυναίκες , όσο και για δραστήριους και κοινωνικά προβεβλημμένους άνδρες.
Από την άλλη, το κόστος αισθητικών , χειρουργικών επεμβάσεων είναι γνωστά υψηλό, ιδιαίτερα στην συγκεκριμμένη οικονομική κατάσταση.
Η Ιατρική, ιδιαίτερα στον τομέα της έρευνας, αναζητά τρόπους και νέες μεθόδους για να καλύψει σύγχρονες ανάγκες, με μεγαλύτερη ασφάλεια από το παρελθόν, με λιγότερες παρενέργειες ή και καθόλου παρενέργειες και κυρίως χωρίς εγκλωβισμό του ασθενούς στο σπίτι του, για μεγάλο διάστημα.
Η θεραπεία που προσφέρει αποτέλεσμα lifting (lifting without surgery), χωρίς νυστέρι, εύκολα, χωρίς σημάδια, χωρίς κλείσιμο του ασθενούς στο σπίτι του, και με αποτέλεσμα σε πρόσωπο, λαιμό , χέρια ή όπου το δέρμα αρχίζει και γίνεται χαλαρό, λεπτό γηρασμένο, λέγεται αυτόλογη μεσοθεραπεία .
Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες και αφορά την σύσφιξη όλου του δέρματος , από το πρόσωπο ,το λαιμό ή και τα πόδια , δηλαδή όπου υπάρχει ανάγκη σύσφιξης του δέρματος.
Η τεχνική είναι απλή, εύκολη, απόλυτα ασφαλής, όσο καμία άλλη τεχνική, χωρίς ιδιαίτερες εκχυμώσεις, μόνο μία ήπια ερυθρότητα και ελαφρό οίδημα, που περνά σε 24-72 ώρες.
Το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται σε 1-2 μήνες καθώς τα ζωντανά δραστήρια μόρια του ορρού του ασθενούς χρησιμοποιούνται σαν φυσικοί ενεργοποιητές του δέρματος, χωρίς καμία ανεπιθύμητη ενέργεια, καμία πιθανότητα αλλεργίας, ή αλλου προβλήματος.
Το αίμα του ίδιου του ασθενούς, που λαμβάνεται εκείνη την στιγμή της θεραπείας, φυγοκεντρείται ώστε να πάρουμε εκείνα μόνο τα στοιχεία τα οποία θα δράσουν σταδιακά, διεγείροντας φυσικούς μηχανισμούς της επιδερμίδας.
Η όλη διαδικασία διαρκεί 1 έως 2 ώρες, ανάλογα με τα μέρη που θέλουμε να επέμβουμε, πρόσωπο, χέρια, σώμα.
Τι προσφέρει
Καταπολεμά τις ρυτίδες,
Ενυδατώνει και συσφιγγει βαθιά, παχύνοντας την επιδερμίδα.
Αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, αυξανοντας την αναπαραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης.
Βελτιώνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού και προλαμβάνει την κυτταρίτιδα.
Αντιμετωπίζειτην δερματική χαλάρωση σε ολο το σώμα.
Μειώνει σημαντικά την υπερμελάγχρωση.

Επανάληψη θα χρειαστεί σε 9 με 12 μήνες, προκειμένου να διατηρηθεί το καλό αποτέλεσμα.
Αν δεν πραγματοποιηθεί ποτέ ξανα στο δέρμα , το δέρμα θα είναι καλύτερο από το να μην είχε γίνει ποτέ η θεραπεία.
Ολοι μπορούν να υποβληθούν στην θεραπεία εκτός αν έχουν γνωστό αιματολογικό νόσημα και ακόμα σε καταστάσεις όπως η εγκυμοσύνη ή γαλουχία.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.