«ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΤΣΑΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ»

«ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΤΣΑΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ» Facebooktwitterpinterest

«Ο ΙΣΑ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΑΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ»

O ΙΣΑ έχει λάβει πολλές καταγγελίες από μέλη του, σχετικά με την αδυναμία των ιατρών να λάβουν την φαρμακευτική τους περίθαλψη. Όπως πολύ καλά γνωρίζετε τα μέλη μας τα οποία είναι συνεπή στις εισφορές τους και εξαιτίας αυτού το ΤΣΑΥ αποτελεί ένα από τα πιο βιώσιμα και εύρωστα ασφαλιστικά ταμεία, δεν μπορούν να προμηθευτούν τα φάρμακα τους επειδή οι φαρμακοποιοί δεν εκτελούν συνταγές του ταμείου σας, ήδη από 1-10-2012 με αποτέλεσμα τα μέλη μας, καθώς επίσης και οι οικογένειες τους να ταλαιπωρούνται ιδιαιτέρως.
Πρέπει δε να λάβετε υπόψη ότι η ως άνω κατάσταση είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης που βρίσκονται οι ιατροί λόγω περικοπών των μισθών τους, καθώς επίσης και εξαιτίας της μη καταβολής των δεδουλευμένων τους από τα ασφαλιστικά ταμεία, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να προμηθευτούν τα φάρμακα τους ιδιωτικά.
Γίνεται λοιπόν σαφές ότι ως οφείλετε εκ του νόμου σύμφωνα με το ΠΔ 121/2008 παρ.5(ε) πρέπει άμεσα να μεριμνήσετε για την διευθέτηση αυτού του σοβαρότατου προβλήματος, το οποίο μαστίζει τα μέλη μας, ήδη από την 1η Οκτωβρίου και για το οποίο δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια περαιτέρω θετική εξέλιξη.
Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειες σας.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΕΥΣΤ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.