Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας 13 και 14 Οκτωβρίου 2012

Facebooktwitterpinterest

ΘΕΜΑ : Διοργάνωση 1st GRAFTS ATHENS FITNESS CONVENTION – RADICAL WORLD ATHENS SUMMIT 2012

Αγαπητοί φίλοι,

μια σπουδαία και απίστευτα επιτυχημένη εκπαιδευτική χρονιά μόλις τείνει να ολοκληρωθεί με κορύφωση την διεξαγωγή του 3ου και τελευταίου σαββατοκύριακου του ELITE PERSONAL TRAINING (level C) στην Αθήνα και του τέταρτου και τελευταίου μέρους του ELITE AEROBIC TRAINING ( level C) στις 06 και 07 Οκτωβρίου 2012 επίσης στην Αθήνα.

Δεν υπάρχει όμως χρόνος ανάπαυσης για την μεγαλύτερη επαγγελματική κοινότητα Fitness σε Ελλάδα και Κύπρο. Η οικογένεια της GR.A.F.T.S. ανανεώνει το ραντεβού της με όλες τους αποφοίτους της τα τελευταία 20 χρόνια (1992-2012) και με όλους τους επαγγελματίες στον τομέα Fitness για το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς.

Στις 13-14 Οκτωβρίου, στην Αθήνα στο Σ.Ε.Φ. θα βρεθούν εισηγητές από όλες τις ηπείρους, πάνω από 100 επαγγελματίες πιστοποιημένοι προπονητές της Radical Fitness International (Radical RadicalFitness Central Argentina, από Αργεντινή, Βραζιλία, Ιαπωνία, Αυστραλία, Ν. Ζηλανδία, Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο, Ιορδανία, Λίβανος κ.α.)

Παράλληλα θα γίνει το ντεμπούτο στην Ελληνική αγορά fitness ενός από τους μεγαλύτερους και πιο αναβαθμισμένους εκπαιδευτικούς οργανισμούς παγκοσμίως με έδρα τις Η.Π.Α. και αντικείμενο το Personal Training, NASM (National Academy of Sports Medicine) με κύριο εισηγητή τον Eric Beard (Senior Education Specialist).

Ταυτόχρονα στο Personal Trainig Conference επίτιμος προσκεκλημένος μας και εισηγητής, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου των Προτύπων, Dr. Thomas Rieger (Chairman of Standards Council) του EHFA (European Health & Association), που αποτελεί τον επίσημο οργανισμό θέσπισης προτύπων στην επαγγελματική εκπαίδευση στον τομέα της άσκησης και υγείας (Fitness) με παγκόσμια αναγνώριση.

Στο τομέα της Yoga η Ζώρζου Άννα με το YOGA WORKS,  πλαισιωμένη από τους Καθηγητές και Εισηγητές της GRAFTS θα δώσουν δυναμικό παρόν στον Εναλλακτικό Χώρο.
Κλείνοντας, για τους λάτρεις του Dance Group Fitness (Aerobic, Step) και του Pilates υπάρχουν 2 ξεχωριστά Conferences με ότι καλύτερο από Εισηγητές προερχόμενοι από κάθε μεριά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Όλα αυτά σε 15 ημέρες στην Αθήνα. Αν θέλεις να ζήσεις την εμπειρία, να απολαύσεις την ELITE  της βιομηχανίας που υπηρετείς και να καρπωθείς μια ουσιαστική επιμόρφωση, τότε σίγουρα θα σε δούμε από κοντά στο Σ.Ε.Φ.

Δηλώσεις συμμετοχής:
http://grafts.gr/index.php?option=com_smartformer&Itemid=129 – with Grafts Hellas.

 

 

Σας περιμένουμε…

 

Με εκτίμηση,

GRAFTS HELLAS

 

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.