ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ

Facebooktwitterpinterest

Αποκλειστικά για ιατρούς και οδοντίατρους

 ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Θεωρία και πράξη

 Ισχύει έκπτωση 400€ για εγγραφές ως 15 Σεπτεμβρίου 2012

Το Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Βελονισμού Ελλάδος σε συνεργασία με την Ιατρική Εταιρεία Βελονισμού Βορείου Ελλάδος σας ανακοινώνει την έναρξη της 13ης σειράς εκπαιδευτικών σεμιναρίων ιατρικού βελονισμού (2012 – 2014) που θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Σκοπός των σεμιναρίων είναι η ολοκληρωμένη κάλυψη της βασικής ύλης του βελονισμού, με ιδιαίτερη έμφαση στη σύνδεση της θεωρίας με την πρακτική εφαρμογή, στα πλαίσια της ενιαίας ιατρικής.
Στόχος μας είναι η πλήρης και άρτια θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση των ιατρών, ώστε μετά την ολοκλήρωση των σεμιναρίων να είναι δυνατή η ασφαλής και αποτελεσματική εφαρμογή του ιατρικού βελονισμού.
Τα σεμινάρια αφορούν αποκλειστικά ιατρούς όλων των ειδικοτήτων και οδοντίατρους.
Ο κύκλος εκπαίδευσης στον ιατρικό βελονισμό είναι διετής (300 ώρες θεωρητικής και πρακτικής εξάσκησης) και περιλαμβάνει δέκα σεμινάρια ανά έτος. Κάθε ένα από αυτά διαρκεί 15 εκπαιδευτικές ώρες και πραγματοποιείται ένα Σαββατοκύριακο ανά 25 περίπου ημέρες. Οι 300 ώρες θεωρητικής και πρακτικής εξάσκησης που απαιτούνται για την απόκτηση διπλώματος ιατρικού βελονισμού, είναι από τις υψηλότερες στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο, εξασφαλίζοντας την άρτια επιστημονική κατάρτιση των Ελλήνων ιατρών βελονιστών.
Η εκπαιδευτική ομάδα των σεμιναρίων αποτελείται από ιατρούς με μεγάλη εμπειρία και γνώση του ιατρικού βελονισμού. Μετακαλούμε και καθηγητές πανεπιστημίων. Βασικό χαρακτηριστικό του ακαδημαϊκού έτους 2012 – 2014 είναι, ότι στο παραπάνω εκπαιδευτικό πρόγραμμα προστίθενται δύο επιπλέον ειδικά μετεκπαιδευτικά σεμινάρια (30 ώρες – ταυτόχρονη μετάφραση) με αναγνωρισμένους και έγκριτους ομιλητές, όπως ο καθηγητής νευροφυσιολογίας του πανεπιστημίου Κarolinska της Στοκχόλμης Prof. Thomas Lundeberg, ο Dr Raphael Nogier από το Groupe Lyonnais d’ etudes medicales της Γαλλίας, ο κατεξοχήν ειδικός της ωτοϊατρικής και του ωτοβελονισμού και ο Mike Cummings, ιατρικός διευθυντής και υπεύθυνος επιστημονικής ενημέρωσης και εκπαίδευσης της Βρετανικής Ιατρικής Εταιρείας Βελονισμού, με εξειδίκευση στα μυοσκελετικά νοσήματα.
Με την ολοκλήρωση του διετούς κύκλου σεμιναρίων, απονέμεται δίπλωμα και δίνεται η δυνατότητα εγγραφής, ως τακτικά μέλη στις Ιατρικές Εταιρείες Βελονισμού που αναγνωρίζονται από την ICMART. Επομένως οι ασκούμενοι ιατροί σε εμάς έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν 330 και πλέον διδακτικές ώρες.

Έναρξη σεμιναρίων : 29 Σεπτεμβρίου 2012 ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ώρες διεξαγωγής σεμιναρίων
Σάββατο: 10:00 – 14:00 και 15:00 – 19:00
Κυριακή: 09:00 – 13:00
Πληροφορίες για την εγγραφή στα διετή σεμινάρια στη γραμματεία:
Πυλαίας 27, 54454 Θεσσαλονίκη
Ώρες λειτουργίας: καθημερινά 10:00 – 18:00
Τηλ: 2310 868117, 2310 911966, κιν. 6973-345712 fax: 2310 868126
Υπεύθυνος γραμματείας σεμιναρίων: Χρήστος Τρούκας.
E-mail: info@acupuncture.gr
http://www.acupuncture.gr

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.