Θεραπείες για:αδυνάτισμα,κυτταρίτιδα,λιποδιάλυση,σύσφιξη

Θεραπείες για:αδυνάτισμα,κυτταρίτιδα,λιποδιάλυση,σύσφιξη Facebooktwitterpinterest

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ – ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ – ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ – ΣΥΣΦΙΞΗ
Τα κάθε άτομο αντιμετωπίζεται χωριστά και ανάλογα με τον μορφότυπο του σώματος του, που εντοπίζεται μέσα από ειδικές διεργασίες. Τα στοιχεία που συλλέγονται συμβάλουν στην πιο γρήγορη και αποτελεσματική λύση των προβλημάτων μέσα από ένα αποκλειστικό προτεινόμενο πρόγραμμα.
Η καθημερινή σύγχρονη ζωή με τους γρήγορους ρυθμούς και την ένταση προκαλούν έντονο άγχος, που σε συνδυασμό με τη μη ισορροπημένη διατροφή και τη καθιστική εργασία έχουν ως  αποτέλεσμα την εμφάνιση σημαντικών αισθητικών προβλημάτων στο σώμα. Ολικό και τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα, τοξίνες. Για την επιτυχημένη αντιμετώπιση και τον περιορισμό αυτών των φαινομένων το κέντρο μας δημιουργεί μια σειρά θεραπειών μοναδικής επιστημονικής βάσης που δίνουν άμεσα και σημαντικά αποτελέσματα.

Οι θεραπείες περιλαμβάνουν:

1.      LUMICELL TOUCH
Διεγείρει την διαδικασία λυπόλυσης με παράλληλη διέγερση των ινοβλαστών για σύσφιγξη.Η πληρέστερη κι αποτελεσκατικότερη θεραπεία κυτταρίτιδας,για σφιχτό,λείο και υγιές δέρμα.Οι ανατομικά σχεδιασμένοι κύλινδροι με την ελεγχόμενη αναρρόφηση συνδυάζονται πλέον με την εκπομπή δύο διαφορετικών τύπων ακτινοβολίας σε δύο ειδικά διαμορφωμένες εύχρηστες κεφαλές για πιο βαθύ και μόνιμο αποτέλεσμα ενάντια στην κυτταρίτιδα.

Το Lumicell προσφέρει :
Θεραπείες για:αδυνάτισμα,κυτταρίτιδα,λιποδιάλυση,σύσφιξη
Εύχρηστη κεφαλή για πολυμορφικό μασάζ
Καλύτερη αιματική κυκλοφορία
Μείωση των οιδημάτων
Τόνωση

Πιο συγκεκριμένα το Lumicell επιτυγχάνει:

Διεισδυτικότητα της υπέρυθρης ακτινοβολίας (30-40mm) και της magenta (8-10mm)
Επίπεδα δράσης σε επιδερμίδα,χόριο και υποδόριο ιστό
Αναστολή της δημιουργίας κυτταρίτιδας και επαναφορά κυτταρικής ισορροπίας στο επίπεδο της λιπαρότητας
Αποτέλεσμα,λείο και υγιές σώμα

Τα λιποκύτταρα διαθέτουν δύο υποδοχείς ορμονών-άλφα και βήτα,η υπέρυθρη και η magenta ακτινοβολία διεγείρουν την λιπολυτική δράση του βήτα υποδοχέα μειώνοντας το περιττό λίπος.
Η τεχνολογία του Lumicell βασισμένη στο φως παρέχει ισορροπία του λιπώδους ιστού εφόσον ελέγχει και αναστέλλει την δημιουργία κυτταρίτιδας και διαμορφώνει λεία όψη και υγεία στο δέρμα.

Θεραπείες για:αδυνάτισμα,κυτταρίτιδα,λιποδιάλυση,σύσφιξη

2.   BODYTER
Το BODYTER είναι μία συσκευή θερμο-διέγερσης ειδικά σχεδιασμένη για να παρέχει το αποκλειστικό αποτέλεσμα ΔΙΠΛΗΣ ΔΡΑΣΗΣ, μια πρωτοποριακή μέθοδος που εγγυάται και μεγιστοποιεί την ποιότητα των αποτελεσμάτων που επιτυγχάνεται και καίει το λίπος από τα σημεία που «καίνε»: γλουτοί, μηροί, ψωμάκια, κοιλιά, και μπράτσα.
Τα μοναδικά χαρακτηριστικά της ΔΙΠΛΗΣ ΔΡΑΣΗΣ με θερμοδιέγερση παρέχουν πολλαπλά οφέλη στην αισθητική φροντίδα του σώματος τόσο με τα συγκλονιστικά τους αποτελέσματα όσο με την βαθιά χαλάρωση που προσφέρεται κατά την εφαρμογή.
Το BODYTER διαθέτει προεγκατεστημένα, συνδυαστικά προγράμματα, ενώ υπάρχει επίσης η δυνατότητα εξα-τομικευμένων εφαρμογών, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου. Το BODYTER, λόγω της ΔΙΠΛΗΣ ΔΡΑΣΗΣ με θερμο-διέγερση, προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στην αισθητική του σώματος:Θεραπείες για:αδυνάτισμα,κυτταρίτιδα,λιποδιάλυση,σύσφιξη
• Σταδιακή εξάλειψη του «δέρματος με όψη φλούδας πορτοκαλιού».
• Διαμόρφωση σώματος
• Επανασχεδιασμός του περιγράμματος
• Εξομάλυνση της επιφάνειας του δέρματος
• Εκγύμναση και σωματική άσκηση
• Μυική τόνωση και σύσφιξη
• Συντήρηση
• Χαλάρωση (relax)

3.   MesoSIN (R.F.M.)
Συσκευή Μη Ενέσιμης Μεσοθεραπείας.Προορίζεται αποκλειστικά για χρήση ιατρικής αισθητικής.Παράγει τα ίδια αποτελέσματα με την ενέσιμη μεσοθεραπεία,χωρίς βελόνες,χωρίς πόνο καιχωρίς αντενδείξεις.
Το δέρμα δρα ως ένα φυσικό εμπόδιο στην είσοδο ξένων ουσιών στον οργανισμό.Για να εισαχθεί μια ουσία διαδερμικά,πρέπει να διαπεράσει την κερατίνη στιβάδα.Αυτό επιτυγχάνει με τη συσκευή MesoSin.
R.F.M.: Πρόκειται για ένα σύστημα που αναπτύχθηκε και κατωχηρώθηκε από τα εργαστήρια της IT Pharma, την μέθοδο της Ηλεκτοδιείσδυσης μέσω των Διαμορφωμένων Ραδιο-Συχνοτήτων.
Πρόκειται για μια εναλλακτική μεσοθεραπεία χωρίς βελόνες,χωρίς πόνο και με εξαιρετικά ικανοποιητικά και επαρκή αποτελέσματα,καθώς επιτρέπει τη διείσδυση της επιθυμητής αγωγής και των ουσιών της στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος,όπως επιβάλλεται απο την εκάστοτε θεραπεία.Με τον τρόπο αυτό δεν εμφανίζονται παρενέργειες,και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πληθώρα προβλημάτων.
Η δράση του R.F.M.
Ηλεκτρομαγνητικοί παλμοί συγκεκριμένου μήκους κύματος εκπέμπονται μέσα από έναν μηχανισμό υψηλής συχνότητας και χαμηλής έντασης.Με τον τρόπο αυτό αυξάνεται η διαπερατότητα της κυτταρικής μεμβράνης και η είσοδος των ενεργών προϊόντων γίνεται πιο εύκολα και πιο γρήγορα (από 0,25 σε 1,5 γρ.ανά λεπτό).Ως άμεση συνέπεια έχουμε την μείωση του χρόνου της θεραπείας.

4. ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ
Γίνεται με την χρήση μηχανήματος ή με χειρομάλαξη και βοηθάει στην αποβολή κατακράτησης υγρών και άχρηστων ουσιών μέσω του λεμφικού συστήματος.Ανακουφίζει τα πρισμένα πόδια.
5.     ΜΑΛΑΞΗ (ΜΑΣΑΖ)
Θεραπείες για:αδυνάτισμα,κυτταρίτιδα,λιποδιάλυση,σύσφιξηΗ πιο αποτελεσματική μέθοδος καταπολέμησης των πλέον ορατών αισθητικών προβλημάτων, κυτταρίτιδα, πάχος, αποθηκευμένο λίπος και χαλάρωση.
Συνδυασμός ειδικών κινήσεων και προϊόντων με εναλλακτική εφαρμογή ενεργών συστατικών που φροντίζουν και περιποιούνται το σώμα. Το μασάζ είναι ιδιαίτερα σημαντικό, βοηθά στην διείσδυση του προϊόντος, διασπά την κυτταρίτιδα και το λίπος,  ομαλοποιεί την αιματική και λεμφικη κυκλοφορία, παράλληλα όμως δεν αφήνει τους ιστούς να χαλαρώσουν, επίσης δίνει μια ευχάριστη αίσθηση ευεξίας.

6.     ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΦΥΚΙΑ
Είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα φροντίδας και ομορφιάς για το σώμα. Βασίζεται στα πολύτιμα ενεργά συστατικά των θαλάσσιων φυκιών, των θαλάσσιων ιζημάτων, τη θερμότητα και σε μια σειρά ειδικών προϊόντων. Βοηθά στην διατήρηση της σταθερότητας και το τόνου των ιστών, καταπολεμά κυτταρίτιδα και πάχος.

 7.     SPM VACU – PRESS
Θεραπείες για:αδυνάτισμα,κυτταρίτιδα,λιποδιάλυση,σύσφιξηΤο μασάζ αντλιοαναρρόφησης είναι μία νέα μέθοδος θεραπείας. Ο τομέας της (στόχος της) είναι η θεραπεία σώματος, η φυσική επούλωση και η ολιστική κοσμετολογία. Στην σημερινή του μορφή το SPM, συνδυάζει για πρώτη φορά τις μεθόδους massage υπό μορφή βεντούζας με την μοντέρνα τεχνολογία και εργονομία.
Με το SPM μπορούν να πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες θεραπείες.
1.     Αποστράγγιση λέμφου.
Κατά της κυτταρίτιδας, για αποβολή υγρού
2.     Χαλάρωση
Για παράδειγμα, χαλάρωση των μυών ώμου και λαιμού (αυχένας) σε φυσιολογική φροντίδα.
3.     Σύσφιξη δέρματος
Κατά των ραβδώσεων, για σύσφιξη χαλαρού δέρματος στο εσωτερικό των μηρών, σύσφιξη γλουτών, στομάχου και στήθους, ανόρθωση ρυτίδων και ομαλοποίηση (λείανση) της υφής της επιδερμίδας.
4.     Κυκλοφορικό / Ανάπλαση
Εξάλειψη εναποθεμάτων (στρωμάτων) λίπους (αύξηση μεταβολισμού των κυττάρων) και ενεργοποίηση του χαλαρού δέρματος για πλήρη αποκατάσταση του.
5.     Αύξηση φαγοκυττάρωσης
Αύξηση των φαγοκυττάρων, μέθοδος για της οποίας αποθέματα (λίπους και τοξίνων) στους ιστούς, ξένα σώματα και κύτταρα καταστρέφονται όπως π.χ. οι περιπτώσεις ατελεγγεκτασίας, ευρυαγγείας και αραχνοειδούς ευρυαγγείας.

Το SPM λειτουργεί με την βοήθεια υποπίεσης (σε κενό αέρος). Με ειδικά «πιστόλια» γίνεται μασάζ στο δέρμα, το οποίο  αναρροφάται και στη συνέχεια αποδεσμεύεται. Με ειδική προετοιμασία που βασίζεται στη δύναμη του κενού αέρος και την τεχνική του μασάζ, το SPM έχει τριπλό αποτέλεσμα:
1.     Η ροή της λέμφου ενεργοποιείται και τα άχρηστα προϊόντα του μεταβολισμού απομακρύνονται.
2.     Αυξάνεται η καύση λιποκκυτάρων και δημιουργείται άμεση τοπική υπεραιμία, με αποτέλεσμα την διάσπαση των αποθεμάτων λίπους.
3.     Αυξάνεται ο ενδοκυτταρικός μεταβολισμός καθώς επίσης και η δραστηριότητα των ενζύμων στους ινοβλάστες. Αυτό οδηγεί σε μία μόνιμη (διαρκή) ενίσχυση του συνδετικού ιστού. Φυσική πυκνότητα (πάχυνση) και ανανέωση του υποδόριου ιστού, καθώς επίσης και την λείανση του δέρματος σε περιπτώσεις ραγάδων εγκυμοσύνης και άλλων γραμμώσεων.
Επίσης με το SPM παρέχεται η δυνατότητα εφαρμογής πολλών ειδικών θεραπειών στην κοσμετολογία αλλά και στον τομέα φυσικής επούλωσης και αποκατάστασης του δέρματος.

 8.     ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ – ΛΕΜΦΟ DRAINAGE
Αν έχετε ανάγκη από ξεκούραση και τόνωση της αιματικης κυκλοφορίας.
Βιοενεργειακή μάλαξη σώματος με τη βοήθεια αιθέριων ελαίων και με βεντούζες. Βοηθά στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, την καλύτερη ροή της ενέργειας και βελτιώνει την στάση του σώματος. Τα αιθέρια έλαια έχουν έντονη διεισδυτικότητα και περνούν γρήγορα στην αιματική κυκλοφορία, έτσι εξασφαλίζεται πολύ γρήγορο αποτέλεσμα.
I.     Γαλάκτωμα και λάδι σώματος με αιθέρια έλαια, επιλεγμένα για τις ανάγκες κάθε σώματος.
II.     Βιοενεργειακή μάλαξη  με τα χέρια για αδυνάτισμα, κυτταρίτιδα, κατά της κατακράτησης υγρών, αποσυμφορεί και αποροξινώνει τους ιστούς του δέρματος. Το σώμα ξαναβρίσκει τη φόρμα και την υγεία του.

 9.     ΘΑΛΑΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ PEELING ΣΩΜΑΤΟΣ
Αν θέλετε ένα δέρμα τονωμένο, μαλακό και λαμπερό.
Περιποίηση σώματος με άλατα και χειροποίητη μάσκα φυκιών

Peeling σώματος 20΄με άλατα και αιθέρια έλαια
Μάσκα σώματος με φύκια

10.     ΣΟΚΟΛΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Θεραπείες για:αδυνάτισμα,κυτταρίτιδα,λιποδιάλυση,σύσφιξηΑν θέλετε μια ιδιαίτερη περιποίηση σώματος για ξεκούραση, τόνωση, αποτοξίνωση και διέγερση των αισθήσεων.
Περιποίηση σώματος αποτοξίνωσης και μείωσης της κυτταρίτιδας. Η σοκολάτα είναι πλούσια σε καφεΐνη, ουσία υπεύθυνη
για την αύξηση του μεταβολισμού. Ταυτόχρονα οι ισοφλαβόνες που περιέχει δρουν αντικαταθλιπτικά, βοηθώντας άτομα που βρίσκονται σε δίαιτα να αποκτήσουν ευεξία.

Scrub
Massage με κρέμα σώματος κατά της κατακράτησης υγρών και λίπους με βάση τη σοκολάτα
Μάσκα σώματος από σοκολάτα
Κρέμα λιποδιαλυτική

11. ΚΡΥΟΘΕΡΜΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
Αν θέλετε να χάσετε τοπικά πάχος και κυτταρίτιδα.
Περιποίηση σώματος λιποδιάλυσης κατά της κυτταρίτιδας. Με την αύξηση κ αι την απότομη μείωση της θερμοκρασίας τοπικά στην περιοχή που εφαρμόζονται τα προϊόντα αυξάνεται ο μεταβολισμός στις προβληματικές περιοχές. Με αποτέλεσμα το χάσιμο πόντων.

Peeling με ΑΗΑ τοπικά
Massage με θερμαντικό προϊόν
Εφαρμογή λιποδιαλυτικού προϊόντος ή προϊόντος κατά της κυτταρίτιδας
Εφαρμογή CRYO προϊόντος

12.           ΛΑΣΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Θεραπείες για:αδυνάτισμα,κυτταρίτιδα,λιποδιάλυση,σύσφιξηΑν θέλετε μια αποτοξινωτική και αντιρευματική περιποίηση που παράλληλα μειώνει την κυτταρίδα.
Περιποίηση σώματος για την αποκατάσταση της κυτταρίτιδας. Κατάλληλη και για τις ευρυαγγείες
Peeling σώματος με ΑΗΑ
20λεπτο μασάζ με λιποδιαλυτικό προϊόν
Λάσπη σώματος

13.              ΜΑΣΑΖ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ
Θεραπείες για:αδυνάτισμα,κυτταρίτιδα,λιποδιάλυση,σύσφιξηΑν θέλετε θεραπεία κυτταρίτιδας μόνο με εξειδικευμένο μασάζ.
Διεγείρει τη σωστή κυκλοφορία του αίματος και την οξυγόνωση των περιοχών με περίσσια λίπους.

14.        ΣΥΣΦΙΞΗ – ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ – ΤΟΠΙΚΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ –SLIMLINE (ΔΙΑΡΚΕΙΑ 60’)
Αν έχετε άτονο δέρμα με κυτταρίτιδα, τοπικό πρόβλημα και χαλάρωση.

Χρησιμοποιείται συνδιασμός φαραδικού και γαλβανικού ρεύματος με την εφαρμογή ηλεκτροδίων που στην
άκρη τους είναι προσαρμοσμένα pads. Αφού πρώτα  απλώσουμε λιποδιαλυτικό ή  συσφικτικό προϊόν στη
συνέχεια εφαρμόζονται ηλεκτρόδια στα σημεία που επιθυμούμε.

Το γαλβανικό ρεύμα ιονίζει το προϊόν που έχει εφαρμοστεί, για καλύτερη απορρόφηση από την επιδερμίδα.
Το φαραδικό ρεύμα πετυχαίνει έντονη επιδερμική σύσφιξη.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.