Πέρκα με λαχανικά και μυρωδικά στο χαρτί

Πέρκα με λαχανικά και μυρωδικά στο χαρτί Facebooktwitterpinterest

Μερίδες 2
Χρόνος Μαγειρέματος: 20 λεπτά

Υλικά

80γρ κόκκινη πιπεριά σε πολύ λεπτές φέτες
150γρ ώριμη ντομάτα κομμένη σε κύβους
4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 κουταλάκι του γλυκού πιπεριά τσίλι ή πράσινη ψιλοκομμένη
1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
2 κλωνάρια φρέσκο δενδρολίβανο ή 1 κουταλάκι του γλυκού ξερό
2 φιλέτα πέρκα, από 150γρ το ένα, φρέσκα ή κατεψυγμένα


Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190ο C
Κόβουμε 2 κομμάτια λαδόκολλας για να τυλίξουμε το κάθε φιλέτο
Βάζουμε στη λαδόκολλα την κόκκινη πιπεριά, τους κύβους ντομάτας και τα φρέσκα κρεμμυδάκια
Μοιράζουμε το τσίλι ή την πράσινη πιπεριά και το δενδρολίβανο στο κάθε φιλέτο
Βάζουμε το ψάρι πάνω από τα λαχανικά και το τυλίγουμε με τη λαδόκολλα σε «δέμα»
Ψήνουμε για 12-15 λεπτά
Ανοίγουμε το πακέτο και το ξαναβάζουμε στο φούρνο για 5 λεπτά, για να γίνει τραγανή η πέτσα
Σερβίρουμε αμέσως

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα

Ενέργεια: 218 kcal
Πρωτεΐνες: 29γρ
Υδατάνθρακες: 4γρ
Σάκχαρα: 2γρ
Λιπαρά: 9γρ
Κορεσμένα λιπαρά: 1γρ
Νάτριο: 0,08γρ
Αλάτι: 0,2γρ
Φυτικές ίνες: 2γρ

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.